24/04/2024
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 - 19:37

Τελικά στις 11 Απριλίου αρχίζει η Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Δεν ορίστηκε επικεφαλής της αρμόδιας Επιτροπής και μοιραία ο Χατζησαρόγλου είναι στον αέρα * Στην επόμενη Ε.Ε. η απόφαση, μέχρι τότε συντονίζει ο ίδιος ο Ζαγοράκης

Την απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών την προσεχή Κυριακή (11/4) έλαβε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (5/4) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αν και οι ομάδες είχαν ζητήσει κατά πλειοψηφία να υπάρξει αναβολή δύο εβδομάδων στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος στις 4 Απριλίου, εντούτοις θα μπουν στη δράση την προσεχή Κυριακή, σε ένα πρωτάθλημα βέβαια που θα διεξαχθεί σε ένα γύρο για τους δύο ομίλους των 11 ομάδων έκαστος.

Από εκεί και πέρα, οι δύο πρώτοι των ομίλων θα παίξουν διπλά μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ενώ αντίστοιχα οι δύο δεύτεροι θα δώσουν διπλά μπαράζ για τις θέσεις 3-4.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν ορίστηκε επικεφαλής στην Επιτροπή Γυνακείου Ποδοσφαίρου, πόστο που κατείχε μέχρι τώρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου, που μοιραία είναι στον αέρα.

Η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. τον Μάιο και μέχρι τότε τον συντονισμό θα τον έχει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Μοιραστείτε το: