22/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 - 20:40

ΠΣΑΠ: Αίτημα για τηλεδιάσκεψη με Αυγενάκη και Μαυρωτά για τη Γ' Εθνική

Θα σταλεί από κοινού με την ΕΠΟ και με επιτροπή ποδοσφαιριστών της κατηγορίας

Στην απόφαση να σταλεί αίτημα προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά κατέληξε ο ΠΣΑΠ, για να διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη αναφορικά με το πώς και πότε θα αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το αίτημα θα σταλεί από κοινού με την ΕΠΟ και με επιτροπή των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας κι ενώ την Τρίτη (22/12) έγινε τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΠ με αντιπροσωπεία των παικτών από τους δέκα ομίλους της Γ' Εθνικής, με συμμετοχή από πλευράς Ομοσπονδίας του Παναγιώτη Διακοφώτη.

Aναλυτικά: «Ο ΠΣΑΠ μετά από αίτημα επιτροπής ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Γ' Εθνική κατηγορία, κατανοώντας την ανησυχία τους και έχοντας ως αρχή τη βελτίωση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνέβαλε στην υλοποίηση τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ της ΕΠΟ που εκπροσωπήθηκε από το μέλος της εκτελεστικής της επιτροπής κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, εκπροσώπων των 10 ομίλων της Γ' Εθνικής και του Συνδέσμου μας, με την παρουσία του προέδρου του Γιώργου Μπαντή.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και η επιτροπή των ποδοσφαιριστών μετέφεραν στον κ. Διακοφώτη την αγωνία τους και τον έντονο προβληματισμό τους για τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και τις επιπτώσεις που τους προκαλεί η μακροχρόνια αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους και ζήτησαν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, που τελείται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Ο κύριος Διακοφώτης από την πλευρά του μας μετέφερε τη δέσμευση της Ομοσπονδίας πως θα πράξει ότι είναι εφικτό, ώστε με το νέο έτος να αρχίσει ξανά και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μάλιστα αποφασίστηκε από κοινού, ΠΣΑΠ, ΕΠΟ και επιτροπή των ποδοσφαιριστών, να στείλουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά αίτημα να διεξαχθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη, με θέμα το πώς και πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Σύνδεσμός μας πάντα θα δηλώνει παρών και θα στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή πρωτοβουλία λαμβάνεται, για τη βελτίωση και ανάδειξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και ευρύτερα του αθλητισμού».

Μοιραστείτε το: