19/03/2024
Εθνικές ομάδες | Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 - 21:40

Φαν'τ Σιπ: «Ωριμάζουμε και βελτιωνόμαστε ως ομάδα, ανυπομονούμε για τους αγώνες»

Ο τεχνικός της Εθνικής θεωρεί ότι είναι εφικτή η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, παρά τον δύσκολο όμιλο στα προκριματικά

Η κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 έφερε μεταξύ άλλων την Ισπανία και τη Σουηδία στον δρόμο της Εθνικής, με τον Τζον Φαν'τ Σιπ να μην πτοείται και να δηλώνει ότι ο στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση δεν αλλάζει.

Στη δήλωσή του το βράδυ της Δευτέρας (7/12) ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής επιμένει ότι έχει υπάρξει βελτίωση με εκείνον στο τιμόνι, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να αρχίσουν οι αγώνες.

«Η διαδικασία της κλήρωσης στα προκριματικά του Μουντιάλ ολοκληρώθηκε με ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Η Ισπανία, ασφαλώς, που είχε την πρώτη θέση στον όμιλό μας, είναι και το φαβορί του.

Εμείς, πάντως, θα αγωνιστούμε για να κάνουμε δύσκολη τη διαδρομή οποιουδήποτε αντιπάλου και ο στόχος μας είναι φυσικά η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ωριμάζουμε και βελτιωνόμαστε ως ομάδα και ανυπομονούμε για τους αγώνες που θα αρχίσουν τον Μάρτιο», είπε ο Φαν'τ Σιπ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Μοιραστείτε το: