03/05/2024
Ομάδες | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 - 17:10

«Ηπειρώτης» ο Βελλίδης

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ

Τη μεταγραφική ενίσχυσή του συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα και αυτή τη φορά οι Ηπειρώτες ενισχύθηκαν στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη. Ο 26χρονος πορτιέρο συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Ηπειρωτών και μετακομίζει στα Γιάννενα, αφήνοντας τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Άγιαξ της Ηπείρου». Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον ΠΑΣ, ο Βελλίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα ως άνθρωπος και ως αθλητής και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που με την παρουσία του αντιπροσωπεύει και τιμά μια ολόκληρη πόλη».

Επίσης, ο ΠΑΣ, παραθέτοντας ένα βιογραφικό του νέου αποκτήματός του, αναφέρει: Ο Μάρκος Βελλίδης γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1987, έχει ύψος 1,85, είναι 77 κιλά και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, του οποίου ήταν και ο αρχηγός. Έχει αγωνισθεί σε όλες τις εθνικές ομάδες, Νέων, Ελπίδων, ενώ ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε και στην Εθνική Ανδρών. Προηγούμενες ομάδες: Παναθηναϊκός, Α.Ο. Κορωπί, Διαγόρας Ρόδου και Άρης.

Μοιραστείτε το: