15/05/2024

/
ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
11/04/2018
ΕΦΕΣΗ
-
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
11
-
4
Εξέλιξη αγώνα
23:59

Καταπέλτης η Ρίζου, προσθέτει: "Για το περιβόητο βίντεο αποδείχθηκε η αναξιοπιστία από τον κύριο Μπίρδα που είπε ότι νόμιζε ότι υπήρχε το βίντεο αλλά είδε ότι ήταν λειψό και μετά έκανε την αίτηση. Μας είπαν ψέμματα ότι στην αρχή έκανε αίτηση στην εισαγγελία και δεν το έστειλε. Δεν έγινε ποτέ αίτηση...
Γιατί δεν βγήκε η ΑΕΚ, διότι δεν κλήθηκε από τον διαιτητή. Δεν βγήκε στη σέντρα, δεν ζήτησε από τις ομάδες να βγουν και αν αποκαλούμε κουρελόχαρτα τα φύλλα αγώνα, δεν είμαστε σε καλό δρόμο όταν ακούγονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί".
-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ LIVE...

23:56

Συνεχίζει τώρα η Ρίζου από πλευράς ΑΕΚ: "Αυτός ο αυταρχισμός είναι ενδεικτικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είδαμε εκεί, έναν έξαλλο οπλοφόρο Σαββίδη, να εισβάλει συνοδεία έξι σωματωδών ανθρώπων, να επιτίθεται στον Βασίλη Δημητριάδη και τον ρεπόρτερ της NOVA. Στα αποδυτήρια, ο έξαλλος οπλοφόρος Σαββίδης κυνήγησε τον Κομίνη και προσπάθησε να μπει μεσα.
Είμαι περίεργη να δω τι ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έχει 100% δίκιο όπως ακούσαμε, με την έφεση της. Αμφισβητεί ότι μπήκε ο οπλοφόρος Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο, ότι μπήκε στα αποδυτήρια και επιχείρησε να μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών. Αμφισβητεί ότι έκανε νεύμα στην ομάδα του να αποχωρήσει. Γιατί διαμαρτύρονται για την διακοπή. Αυτό δεν ήθελε ο πρόεδρος τους;
Τι έρχεται να αμφισβητήσει, όχι όλα αυτά που είδε όλη η Ελλάδα αλλά αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια. Θέλει να σας μετατρέψει σε ψυχολόγο. Να δείτε την έκφραση τους μετά από μιάμιση ώρα. Ποιός από τους παίκτες της 11άδας ήταν στο βίντεο;"

23:53

Εκνευρίζονται στον ΠΑΟΚ από αυτή την τοποθέτηση... "Είπε κανείς ότι δεν υπήρχε το όπλο", λέει ο Μαυρομμάτης.
Από την άλλη, ο Μάκης Γκαγκάτσης φεύγει από την αίθουσα (κρατήστε το αυτό - είναι έξω ο μάρτυρας του ΠΑΟΚ Κωνσταντινίδης...).
-"Πάλι ελεγχόμενος θα είμαι γιατί δικάζω τέτοια ώρα" λέει χαμογελώντας ο Σκουτέρης, ο οποίος υπογραμμίζει εν συνεχεία ότι κάνει χιούμορ!

23:49

Ξεκινά η ΑΕΚ τις αγορεύσεις με τη Ρίζου... "Τα γεγονότα έκαναν τον γύρο του κόσμου. Μήπως θα ήθελε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διαφοροποιηθεί και να πει ότι ήταν ένα φωτομοντάζ, ότι δεν υπάρχει"

23:47

Ολοκλήρωσε η πλευρά του ΠΑΟΚ...

23:40

Και όμως ο ΠΑΟΚ δεν τελείωσε με τον Σημαιοφορίδη, θα διαβασετε και τον Μάκη Γκαγκάτση! Και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του ασχολείται με τον Ολυμπιακό!
"Ότι δεν είδε κανεις στον ΠΑΟΚ στα 92 χρόνια της ιστορίας του, τα είδαμε από τις 25 Φεβρουαρίου. Μετά την εμφάνιση γκεστ σταρ του προπονητή του Ολυμπιακού, ήρθε μετά η ΑΕΚ και είχαμε την τρομοκρατία a la carte", λέει και συνεχίζει: "Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τις 3-4 φορές που μπήκαμε στα αποδυτήρια, δεν συζητάμε για κάτι άλλο πέρα από το αν μετράει το γκολ και τη δήλωση του εκπροσώπου της ΑΕΚ που είπε ότι ήθελε να ξέρει αν θα μετρήσει το γκολ. Ο Κομίνης μόνο στο τέλος, το είπε ότι θα το μετρήσει και μετά ο Λυσσάνδρου είπε ότι θα πρέπει να πάει να μιλήσει με τους παράγοντες της ΑΕΚ.
Δεν μπορεί να έχει δει κανείς το όπλο. Εκτός από τον φωτογράφο, δεν μπορούσε να τον δει κανένας άλλος. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πρωτοδικη απόφαση ο κανιβαλισμός που έγινε εις βάρος του Σαββίδη από ΜΜΕ της Ελλάδας".

23:32

Ο Σημαιοφορίδης δίνει τα... ρέστα του: "Ο Στυλιάρας βγήκε για να ελέγξει αν τελείωσε ο αφοπλισμός στον αγωνιστικό χώρο... Μόλις διάβαζα την απόφαση από τη μία γέλαγα και από την άλλη ενιωθα οργη. Μαουρίτσιο και Μάτος μιλούνε μεταξύ τους, ο Χριστοδουλόπουλος βγάζει selfie. Πίνουνε καφέδες, Δεν υπάρχει κανένας τρόμος στους παίκτες της ΑΕΚ, γι' αυτό πρέπει να δείτε το βίντεο. Η περιγραφή των περιστατικών στο κουρελόχαρτο γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από το πρωτοβάθμιο όργανο που προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση του.
Είναι η πιο διάτρυτη απόφαση στα 30 χρόνια που είμαι στον χώρο.
Κανείς δεν δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του Σαββίδη, ούτε καν ο ίδιος".

23:16

Σημαιοφορίδης (δώστε προσοχή...): "Αισθάνομαι θιγμένος ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου όταν σε μία υπόθεση νομικού περιεχομένου, εμφανίζονται μπαμπούλες που προσπαθούν να επηρεάσουν τη δικανική σας κρίση. Δεν αποδέχομαι ούτε τα Grexit, ούτε τίποτα άλλο.
Το φύλλο αγώνα του Κομίνη είναι ένα κουρελόχαρτο. Τι λέει; Πουθενά στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται σε χρόνους τέλεσης πράξεως ή σε γεγονότα. Οφείλει να καταγράψει χρόνο τέλεσης πράξης. Δεν μπορεί να τα γράψει όπως τα έγραψε, σκοπίμως κατ΄εμέ.
Για μένα αυτό το φύλλο αγώνα εγκλημάτησε εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναφέρεται επιδερμικά σε όσα έγιναν. Δεν μπήκε ο Δημητριάδης στον αγωνιστικό χώρο; Γιατί δεν το έγραψε; Είχε δικαίωμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο; όχι. Που είναι οι αναφορές τους, που είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Πως εντοπίζονται όλα στον ΠΑΟΚ".

23:13

Ξεκινά τώρα ο Σημαιοφορίδης, ήταν ο δικηγόρος, που έπαιξε με τις λέξεις στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και εκεί στηρίχθηκε η Επιτροπή Εφέσεων για να βγάλει την περιβόητη απόφαση-"τραβεστί" μετά τα μεσάνυχτα λίγες ώρες πριν από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που εκδικάζεται αυτό το βράδυ!

23:11

Ήταν πιο σύντομος ο Μπίρδας, αλλά και αυτός ζήτησε στο τέλος να παιχθούν 5 λεπτά και να μην τιμωρηθεί κανείς! Χαμογελάστε...

23:04

Τώρα πήρε σειρά ο Μπίρδας: "Να τιμωρηθεί ο Σαββίδης με το 24 του κώδικα δεοντολογίας και δυσφήμηση και όχι για απειλή. Ο Δημητριάδης είπε ότι το πληροφορήθηκε στα αποδυτήρια το όπλο Στην αρχική του κατάθεση δεν είπε τίποτα για όπλο. Ποια είναι η αληθής, αυτή που έγινε μετά από τέσσερις ημέρες ή αυτή που έγινε μετά τον αγώνα. Δεν υπάρχει απειλή κύριε πρόεδρε. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Ο Σαββίδης να τιμωρηθεί αλλά με την διάταξη και την ποινή που πρέπει. Είναι απαράδεκτη η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Να τιμωρηθεί με το άρθρο 12 ως αξιωματούχος ομάδας. Βάλτε του όποια ποινή θέλετε, σίγουρα δεν θα είναι απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια.
Είναι κακή συγκυρία και για το ποδόσφαιρο, για όλους μας. Θα σας παρακαλούσα να εφαρμόσετε τον νόμο. Να δείτε την υπόθεση μόνο νομικά. Ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο και για την ουσία.Το πολύ πολύ, ξανακάντε τον αγώνα για τα υπόλοιπα λεπτά. Ανυπαίτιος ο ΠΑΟΚ, ανυπαίτια η ΑΕΚ, επικουρικά...".

23:03

Φανταστείτε ότι ο ΠΑΟΚ έχει άλλους δύο δικηγόρους!

22:55

Και η... αποθέωση από πλευράς Μαυρομμάτη στο φινάλε του: "Στη χειρότερη των περιπτώσεων δεν φταίει ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν. Στη χειρότερη των περιπτώσεων να πείτε να συνεχιστούν τα πέντε λεπτα"!

22:48

Είναι σαφές ότι όσοι διαβάζετε και έχετε μαλλιά κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς τρίχα με αυτά που λένε οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ... Το... σόου Μαυρομμάτη δεν σταματά εδώ: "Ο Σαββίδης έφερε νόμιμα όπλο με νόμιμη άδεια που είχε πάρει. Ακόμη και αν απώθησε τον Δημητριάδη, αυτό δεν συνιστά απειλή. Δεν υπάρχει απειλή που να δικαιολογεί τόσο μεγάλη ποινή για τον Ιβάν Σαββίδη.
Γιατί επέβαλε τις τρεις αγωνιστικές, τι έκαναν οι φίλαθλοι; Ο αγώνας θα είχε ολοκληρωθεί ομαδα αν ακολουθούσε την αρχική του απόφαση. Ευτυχώς που ο κόσμος λειτούργησε άψογα".

22:46

Συνεχίζει ο Μαυρομμάτης... "Φαίνεται στο βιντεο ότι ο διαιτητής βγαίνει απο τα αποδυτήρια, στέλνει τον Στυλιαρά να δει τον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει με νοήματα να βγουν οι παίκτες στο γήπεδο, σφυρίζει, περνάει ένα λεπτό, έρχεται ο Δημητριάδης και κάνει μία χειρονομία όχι. Πιο χαρακτηριστική κίνηση άρνησης να υπακούσει σε αυτά που είπε ο διαιτητής, δεν υπάρχει. δεν χρειάζεται ήχος. Ποια είναι η εξύβριση του Μίχελ, που είναι η προσβολή. Εφόσον δεν είναι απειλή, δεν είναι καμία άλλη πράξη. Το... τελείωσες του το είπε συναδελφικά, ήταν παλιός διαιτητής" .

22:30

Ξεκίνησαν και είναι όπως σας τα είπαμε... Απολαύστε τους... Μαυρομμάτης: "Ο Σαββίδης δεν συνειδητοποίησε ότι έφερε το όπλο. Δεν έκανε καμία κίνηση προς το όπλο. Δεν πλησίασε τους διαιτητές. Δεν απείλησε κανέναν, δεν έβγαλε το μπουφάν για να δείξει το όπλο. Το όπλο δεν το έχει δει κανένας, από όσους ήταν στον αγωνιστικό χώρο, δεν γράφεται σε καμία έκθεση. Ούτε από τους αστυνομικούς το έχει δει κανείς το όπλο. Ούτε όμως, από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όχι μόνο δεν το είδε κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, Ο Δημητριάδης κατέθεσε ότι είδε το όπλο όταν γύρισε ο Ιβάν Σαββίδης για να φύγει, Δεν μπορούσε να το δει, είχε γύρω του ανθρώπους της ασφάλειας του Σαββίδη.Το ίδιο βράδυ κατέθεσε ότι δεν το είδε αλλά του το είπαν. Εκανε συμπληρωματική κατάθεση ότι το είδε. Αν το είχε δει, ο κοινός νους λέει ότι θα το κατέθετε την πρώτη φορά.
Οι παίκτες της ΑΕΚ εβγαζαν φωτογραφίες. Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε selfie με αστυνομικό, Οι παίκτες ήταν ατάραχοι,. Πότε προκλήθηκε η ταραχή; Αφού τους ανακοίνωσε ο Κομίνης ότι θα βγει να συνεχίσει τον αγώνα. Ο Λυσσάνδρου του είπε πόσο είναι το ματς".

22:26

Δεν υπάρχει περίπτωση, αν συνεχιστεί έτσι η διαδικασία, να... γλιτώσουμε πριν από τα μεσάνυχτα.

22:24

Τελευταίοι θα εξετασθούν Κωνσταντινίδης και Δημάτος, θα προηγηθούν οι δικηγόροι με τις τοποθετήσεις τους. Κάντε υπομονή, γιατί θα διαβάσετε απίστευτα πράγματα... Βγήκαν εκτός αίθουσας οι μάρτυρες.

22:19

Λυσσάνδρου: "Εχουμε και μεις αυτόπτη μάρτυρα, τον Ανδρέα Δημάτο και ζητούμε να καταθέσει και αυτός...".
Πρόεδρος Εφέσεων: "Να καταθέσουν και οι δύο".

22:18

Σκουτέρης: "Θα εξετάσουμε τον Παντελή Κωνσταντινίδη μόνο σε ότι αφορά το τι είδε. δεν θα γίνει αντιπαραβολή".
Και πάλι προκλητικά υπέρ του ΠΑΟΚ κινείται ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων. Ανεξάρτητα από την απόφαση η ΑΕΚ δικαιώνεται ήδη, που ζητούσε την εξαίρεση Σκουτέρη.

22:16

Σημαιοφορίδης: "Είναι αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας".
Σκουτέρης: "Γιατί δεν εξετάστηκε σε πρώτο βαθμό; Μπίρδας: "Δεν μας άφησαν, κατέθεσαν τρεις μάρτυρες".
Λυσσάνδρου: "Δεν συναινούμε σε αυτή τη διαδικασία να κληθεί να εξεταστεί ο μάρτυρας".

22:15

Μαυρομμάτης: "Περάσαμε έναν Μάρτιο των παθών, αρχικά με την υποκριτική στάση του Γκαρσία και στη συνέχεια από τον Κομίνη που δεν κατακύρωσε το γκολ. Θελουμε να καταθέσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης για το κλίμα στα αποδυτήρια...". Μόνο, που δεν κλαίει ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ. Γελάνε και τα τσιμένα...

22:10

Μαυρομμάτης: "Είναι βαρύ το αίσθημα της αδικίας. Είμαστε θύματα μιας επικοινωνιακής επίθεσης εξαιτίας ενός λάθους βέβαια".
Σκουτέρης: "Δεν θα επιτρέψω κανενός είδους αδικίας εις βάρος οποιουδήποτε...".
Μας ακούγεται βαρύγδουπο το τελευταίο από τον πρόεδρο της Εφέσεων, που έφτιαξε δικούς του κανονισμούς για να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση με τον Ολυμπιακό.

22:08

Σκουτέρης: "Θα τα δούμε όλα εν συνόλο. Θα ολοκληρώσουμε την διαδικασία. Θα μας αφήσετε να αξιολογήσετε τα στοιχεία....". Μιλούν για λίγο μεταξύ τους τα μέλη της Εφέσεων καλύπτοντας τα στόματα τους.
"Δεν θα διακόψουμε τώρα, ούτε θα την αναβάλλουμε. Επιφυλασσόμαστε για όλα αυτά τα θέματα εν συνολο", λέει τώρα ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ.

22:05

"Υπάρχει εικόνα που τον δείχνει να σφυρίζει και δεν θέλουμε να την δούμε;".
Ρίζου: Μας συγχωρείτε εμείς φοβόμαστε".
Μαυρομμάτης: Φοβόσαστε την αλήθεια; Ρίζου: "Φοβόμαστε τα πιστόλια".

22:04

Μαυρομμάτης: "Ζητούμε την διακοπή της εκδίκασης της υπόθεσης για να αποφανθείτε σε όλα αυτά. Να απαντήσει επιτέλους ο Κομίνης, βγήκε ή δεν βγήκε να πει να μπουν οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο...".

22:03

Σημαιοφορίδης: "Ας το κάνετε μέσω της ΚΕΔ, ας κληθεί μέσω της ΚΕΔ. Να έρθει εδώ να μας τα εξηγήσει...". Για να πει ο πρόεδρος της Εφέσεων εν συνεχεία: "Έχω πει στους προέδρους της ΕΠΟ να υποχρεώνονται να έρχονται να καταθέτουν οι διαιτητές...".

22:02

Σκουτέρης: "Εμείς θέλουμε να είναι οι διαιτητές παρόντες αλλά δεν έχουμε μέσο εξαναγκασμού. Επιφυλασσόμαστε αν θα το δούμε, αν θα το λάβουμε υπόψιν, αν θα καλέσουμε τον κύριο Κομίνη"

22:01

Βγαίνει από τα... ρούχα του ο Λυσσάνδρου: "Είναι μια ερμηνεία του βίντεο... Τα λέει αυτά επειδή είναι εδώ οι δημοσιογράφοι".

21:58

Μαυρομμάτης: "Λυπάμαι πραγματικά για την ΑΕΚ που δεν θέλει να το δει. Εϊναι εντυπωσιακή η εικόνα. Λυπάμαι για την ΑΕΚ...". Δεν αφήνει αναπάντητη αυτή την πρόκληση ο Λυσσάνρδου και τον διακόπτει λέγοντας:"Προσέξτε τι λέτε!". Και συνεχίζει ο Μαυρομμάτης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ: "Φαίνεται στην εικόνα πεντακάθαρα ο Κομίνης που δείχνει στους παίκτες να βγουν έξω. Βγαίνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σφυρίζει και μετά ο Δημητριάδης λέει με τα χέρια του, όχι".

21:57

Ντρίπλα της Εφέσεων με τον Σκουτέρη να λέει: "Θα επιφυλαχθούμε στο παρόν στάδιο και αν χρειαστεί θα το δούμε στη διάσκεψη μας...".

21:55

Εξυπακούεται ότι θα αποτελεί δικαστικό τερατούργημα να γίνει δεκτό αυτό, που ζητούν οι Θεσσαλονικείς, αλλά με την εν λόγω Επιτροπή τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις ειδικά μετά την απόφαση έκτρωμα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός...

21:54

Η Επιτροπή Εφέσεων θα αποφασίσει άμεσα για το νέο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το νέο υλικό από το βίντεο.

21:48

Λυσσάνδρου (δικηγόρος ΑΕΚ): "Μάλλον μας έχει διαφύγει κάτι, ο λόγος της διακοπής του αγώνα είναι αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα αποδυτήρια. Αν η απόφαση δεν ικανοποίησε τον ΠΑΟΚ και αποφάσισε να ενισχύσει την επιχειρηματολογία της, τι να πω... Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις... Τι να φοβόμαστε, τίποτα δεν φοβόμαστε!".

21:46

Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): "Αυτός που έχει δίκιο κύριε Πρόεδρε, δεν φοβάται. Εμείς ως ΠΑΟΚ δεν φοβόμαστε τίποτα, προσκομίσαμε τα στοιχεία, αν δεν διερευνηθεί το βίντεο, θα έχουμε τη μισή αλήθεια. Περίμενα από την ΑΕΚ να δεχθεί να δούμε το βίντεο. Να το δούμε το βίντεο και να το δούνε και αυτοί που είναι παρόντες εδω"...

21:45

Καυστικός ο πρόεδρος της Εφέσεων για την πλευρά του ΠΑΟΚ. "Καταθέτει η ΑΕΚ αποφάσεις του Αρείου Πάγου και απαντάει ο ΠΑΟΚ τι την πειράζει.... Και θεωρούνται δικηγόροι...", λέει ο Σκουτέρης χαρακτηριστικά!

21:41

Μπίρδας (δικηγόρος ΠΑΟΚ): "Τι την πειράζει την ΑΕΚ; Τι φοβάται; Την ουσιαστική αλήθεια δεν θέλουμε εδώ;"

21:39

"Είναι ένα βίντεο που δείχνει έναν Σαββίδη να κυνηγάει τον Κομίνη... Το αποδεικτικό μέσο προσκομίζεται απαραδέκτως και ζητούμε να μην γίνει δεκτό, Ζητούμε την απόρριψη της εισαγγελίας" συμπληρώνει η Ρίζου

21:39

Απαντάει η δικηγόρος της ΑΕΚ κα Ρίζου. "Ο Άρειος Πάγος λέει ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό αποδεικτικό υλικό σε δεύτερο βαθμό αν δεν έχει γίνει σε πρώτο βαθμό από αμέλεια. Το πρωτοβάθμιο όργανο δεν είχε καμία υποχρέωση να ζητήσει το υλικό. Δεν υπάρχει καμία απόρριψη αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Δεν υπήρχε η περίπτωση να απορριφθεί. Αν υπάρχει τέτοια αίτηση θέλω να τη δω".

21:36

Μαυρομμάτης: "Το υλικό η εισαγγελία σε πρώτη φάση αρνήθηκε να μας το δώσει γιατί θεώρησε ότι δεν έχουμε έννομο συμφέρον. Στη συνέχεια υποβάλαμε αίτημα στο πρωτοβάθμιο όργανο να το ζητήσει. Επί του αιτήματος μας αυτού, δεν αποφάνθηκε το πρωτοβάθμιο όργανο..." "Η δεύτερη αίτηση στην εισαγγελία υποβλήθηκε στις 30/3 και έγινε δεκτή".

21:33

Μπίρδας: "Όχι αλλά οι κινήσεις είναι χαρακτηριστικές" "Δεν επιτρέπεται στο δεύτερο βαθμό να υπάρχουν νέα αποδεικτικά μέσα" κάνει παρέμβαση η δικηγόρος της ΑΕΚ κα. Ρίζου. "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όφειλε να ζητήσει σε πρώτο βαθμό το video. Να δω την αίτηση που κάνατε..."

21:32

"Θα δείτε με πανηγυρικό τρόπο ότι ο διαιτητής λέει στις ομάδες να βγουν να παίξουν" Σκουτέρης: "Υπάρχει και καταγραφή ήχου;"

21:29

Ο Λάμπρος Μπίρδας αναφέρει ότι ο κανονισμός δίνει τη δυνατότητα στις πειθαρχικές επιτροπές να ζητήσουν αυτό το υλικό.

21:29

Ζητάμε να εξεταστεί ως μάρτυρας ο Παντελής Κωνσταντινίδης που θα απαντήσει στα όσα θα δείτε το video... Είναι δύο ώρες υλικό αλλά εμείς έχουμε ετοιμάσει ένα πεντάλεπτο. Είναι καινούργιο αυτό το υλικό. Αυτά αναφέρει ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

21:28

"Έχουμε φέρει οπτικό υλικό από τις κάμερες μέσα από τα αποδυτήρια. Είναι ένα cd με σφραγίδα εισαγγελίας. Είναι δύο κάμερες των αποδυτηρίων... Έχουμε ετοιμάσει ένα πεντάλεπτο περίληψης για να το δούμε....

21:26

"Έμειναν αναπάντητα ερωτήματα αν ζήτησε από την ΑΕΚ να κατέβει αλλά αρνήθηκε. Απέφυγε, δεν ήρθε στο δικαστήριο ο κύριος Κομίνης. Κάναμε αίτημα να είναι εδώ αλλά δεν είναι εδώ" αναφέρει ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

21:25

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει να παραστεί ο Γιώργος Κομίνης στην εκδίκαση.

21:22

Αρχίζει τώρα η συνεδρίαση με πρόεδρο τον Δημήτρη Σκουτέρη. Μετά από 3:30 ώρες από την προγραμματισμένη έναρξή της.

21:13

Προβλέπεται μεγάλο βράδυ στα γραφεία της ΕΠΟ... Οι σεκιουριτάδες της Ομοσπονδίας παρήγγειλαν σουβλάκια! Ζούμε μεγάλες στιγμές...

21:07

Αναμένουμε ακόμα να καθαρογραφεί η απόφαση.

20:49

Νέα διακοπή για τουλάχιστον 10 λεπτά για να καθαρογραφεί η απόφαση.

20:48

Έχουμε νεότερα... Ομόφωνα απορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΚ. Ο Σκουτέρης θα εκδικάσει κανονικά την υπόθεση.

20:24

Ουδέν νεότερο ακόμα... Και η ώρα κοντεύει 20:30!

20:02

Οι αστειότητες της ΕΠΟ και των Επιτροπών της με τακτικούς δικαστές ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, η υπόθεση θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει εδώ και δύο ώρες και ακόμα δεν μπήκε η Εφέσεων ούτε καν στην εξέταση της ουσίας του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Γελάνε στην κυριολεξία και τα τσιμέντα με το... σόου και την ανεπάρκεια τους.

19:50

Εξετάζεται ακόμα το αίτημα της ΑΕΚ, καμία εξέλιξη ακόμα.

19:35

Έχει περάσει μισή ώρα και ακόμα δεν υπάρχει κάτι.

19:04

Ο Σκουτέρης αποχωρεί.

19:02

Η υπόθεση διακόπτεται για να αποφασίσει η υπόλοιπη επιτροπή στο αίτημα της ΑΕΚ.

19:02

Ο Δημήτρης Σκουτέρης δηλώνει ότι θα απέχει από την υπόθεση για να αποφασίσει η υπόλοιπη επιτροπή στο αίτημα της ΑΕΚ.

19:01

Ρίζου: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει ότι δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη που θα έπρεπε να έχει σε μία τέτοια δίκη. Ο δικαστής δεν θα πρέπει να σκιάζετε με καμία υπόνοια και πρέπει να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ λυπάται αλλά δεν έχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σας".

19:01

Σκουτέρης: "Μα δεν θα είμαι στη λήψη της απόφασης".

19:01

Ρίζου: "Είναι αίτηση εξαίρεσης την οποία θα έπρεπε να μην μετέχετε στη λήψη της απόφασης".

19:01

Λυσσάνδρου: "Ξέρουμε και οι δύο τι λέμε. Καλό είναι να ασκούμε δικαιώματα μας χωρίς συναίσθημα και εσείς να να δικάζετε χωρίς συναίσθημα. Μου δώσατε το δικαίωμα με λύπη, ότι θα δικάσετε με συναίσθημα".

19:01

Λυσσάνδρου: "Αυτό θα το απαντήσει η κυρία Ρίζου σε λίγο".

18:59

Σκουτέρης: "Θέλετε το περιεχόμενο της αίτησης να συμπεριληφθεί στα πρακτικά";

18:59

Λυσσάνδρου: "Αρκούσε αυτό".

18:57

Σκουτέρης: "Δεν έχω την ευθύνη σύνταξης του πινακίου. Αν αυτό τον ισχυρισμό θέλετε να τον επαναφέρετε..."

18:56

Τον λόγο παίρνει ο Λυσσάνδρου και λέει: "Αν πράγματι ήταν αυτός ο σκοπός σας και δεν είναι κίνητρα εντυπωσιασμού, η αίτηση έπρεπε να μπει στο πινάκιο και να απορριφθεί. Εγώ, προσωπικά έχω επιφυλάξεις για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίσατε. Την κρίνατε χωρίς να μπει στο πινάκιο".

18:54

"Όταν αναφέρεται το όνομα μου στο πανελλήνιο, έχω κάθε δικαίωμα" απαντάει ο Δημήτρης Σκουτέρης

18:53

"Δείξατε τέτοια υπερευαισθησία, δεν έχω ακούσει ποτέ δικαστή να ρωτάει πριν την έναρξη της διαδικασίας...." συνεχίζει η Ελευθερία Ρίζου...

18:52

"Θα του ζητούσα να μου υποβάλλει εγγράφως τους λόγους" διακόπτει ο Δημήτρης Σκουτέρης.

18:52

"Ερωτώ, αν ο εκπρόσωπος του δεν..."

18:51

"Πριν κληθεί η ΑΕΚ να επαναλάβει την αίτηση εξαίρεσης, μήπως θα ρωτήσετε τον ΠΑΟΚ αν έχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σας. Αν δεν σας εμπιστεύονται, θα δικάσετε;" ρωτάει η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου.

18:48

Θα ξεκινήσουμε την έφεση και θα ερωτηθεί η ΑΕΚ αν υποβάλει αυτό το αίτημα κατά την έναρξη της διαδικασίας", συνεχίζει ο Σκουτέρης.

18:48

"Αυτό χαρακτηρίστηκε ως αίτηση εξαίρεσης. Υποβάλλεται στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ με συγκεκριμένο τρόπο. Με δήλωση κατά την έναρξη διαδικασίας και όχι με άλλον τρόπο. Το έγγραφο αυτό είναι μία αίτηση απαράδεκτη".

18:47

Ο Δημήτρης Σκουτέρης αναφέρεται στο αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του από την έφεση του ΠΑΟΚ.

18:47

Ζητάει να του επιβληθεί η μικρότερη δυνατή ποινή. Το πολύ δηλαδή 30 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους .

18:46

Μπίρδας: "Δεν απηύθυνε τη συγκεκριμένη λέξη προς τους διαιτητές. Η ποινή είναι αυστηρή. Έχει συμμετάσχει σε 150 αγώνες και ουδέποτε του έχει επιβληθεί ποινή".

18:46

"Αρνείται ότι τα είπε αυτά" σημειώνει ο Λάμπρος Μπίρδας.

18:45

Τώρα εκδικάζεται η υπόθεση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης όπου ο έφορος κ. Μελετλίδης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 ημέρες. Είχε απευθυνθεί προς τους διαιτητές λέγοντας τους πούστ...δες σύμφωνα με τις εκθέσεις.

18:41

Ο Λάμπρος Μπίρδας αναφέρεται στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο παρά τα επεισόδια των οπαδών του.

18:38

Σκουτέρης: "Ήρθαμε να βάλουμε μία τάξη εδώ, δεν είμαστε φίλοι, ούτε είμαι φίλαθλος. Προσωπικά ήρθα εδώ να κάνω τη δουλειά μου που με όρισε η υπηρεσία μου. Ήθελα να το ρωτήσω. Το ίδιο έκανα και στη δουλειά μου, ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Δεν ελέγχομαι, πάμε παρακάτω".

18:37

"Είναι αυτονόητο κύριε πρόεδρε», απαντά ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ".

18:36

Σκουτέρης σε Μπίρδα: "Το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί μια σωρεία χαρακτηρισμών για μένα. Εμπιστεύεστε την κρίση μου;"

18:35

Πρώτα η έδρα θα ασχοληθεί με την υπόθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

18:31

Έφτασε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης, την εξαίρεση του οποίου έχει ζητήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

18:30

Ξεκίνησε η διαδικασία.

18:23

Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από 20 λεπτά και η διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

18:07

Εν αναμονή της έναρξης της εκδίκασης της έφεσης. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

18:01

Παρών για την ΑΕΚ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

17:56

Για λογαριασμό της ΑΕΚ δίνει το παρών ο Μηνάς Λυσσάνδρου ενώ για του ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος και Παντελής Κωνσταντινίδης και οι δικηγόροι Λάμπρος Μπίρδας, Αχιλλέας Μαυρομμάτης και Λάκης Σημαιοφορίδης.

17:51

Από εκεί και πέρα στον Ιβάν Σαββίδη επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών ετών και στον Λούμπος Μίχελ 90 ημερών.

17:50

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας είναι αφαίρεση 3 βαθμών για τον ΠΑΟΚ από το φετινό πρωτάθλημα, δύο από το επόμενο, μηδενισμό στο ματς με την Ένωση, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αλλά και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

17:46

Καλησπέρα σας, η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για τα έκτροπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκινά σε περίπου 15 λεπτά.