21/05/2024

/
ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
09/03/2018
ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΦΕΣΗΣ
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
0
-
0
Εξέλιξη αγώνα
16:50

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό σας απόγευμα.

16:49

Υπενθυμίζουμε ότι στις 18.00 εκδικάζεται και η έφεση του ΠΑΟΚ και το a-sports.gr θα είναι πάλι στα γραφεία της ΕΠΟ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

16:48

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός, εκτός από το -3 και το πρόστιμο, είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, τις οποίες έχει ήδη εκτίσει με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

16:47

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η απόφαση δεν πρόκειται να βγει πριν την Τρίτη (13/3).

16:45

Ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία για υποβολή υπομνήματος μέχρι την Τρίτη (13/3) στις 13.00.

16:45

«Προς γνώσιν για το πως αποφασίζουμε, πηγαίνουμε στα γήπεδα, και βλέπουμε τι γίνεται» σημειώνει ο πρόεδρος σε δηκτικό τόνο.

16:41

Και συνεχίζει: «Οι αστυνομικές δυνάμεις έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Δεν επιτέθηκαν εναντίον οποιουδήποτε αξιωματούχου αγώνα, παρά μόνο στο τέλος έγιναν κάποιες μικρές αψιμαχίες. Δεν μπήκαν για να επιτεθούν, περπατούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν εφαρμοστεί εδώ η αρχή της αναλογικότητας, δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Είχαμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Θα σας παρακαλούσα, για προθεσμία για υπόμνημα, την ποινή της έδρας την έχουμε εκτίσει».

16:38

«Όσον αφορά τα περιστατικά που μας καταλογίζονται, έχει καταλήξει η ΕΠΟ στο συμπέρασμα ότι η καύση κάποιον κασκόλ, μας τιμωρεί με την παράγραφο β. Δεν προβλέπεται πουθενά αντίστοιχη ποινή. Δεν υπάρχει κάποια κλοπή πανό. Τα προμηθεύτηκαν και για εμπαιγμό, πραγματικά τα έκαψαν. Δεν υπάρχει όμως φθορά ξένης περιουσίας.

Τα συγκεκριμένα άτομα που έκαναν τα επεισόδια, δεν εισήλθαν για να επιτεθούν ή για να κάνουν φθορά. Οι φίλαθλοι μπήκαν και διαμαρτυρήθηκαν στους δικούς μας παίκτες. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν αποχωρήσει. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι μπηκαν για να επιτεθούν στους παίκτες της ΑΕΚ», λέει ο Λίβας.

16:37

Όπως διευκρινίζει: «Οι κυρώσεις δεν έχουν την αναλογικότητα ως προς τον βαθμό της παραβατικότητας».

16:33

«Οι ποινές είναι δυσανάλογες και θα πρέπει να περιοριστούν σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας», συνεχίζει.

16:31

«Η ΠΑΕ παίρνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το αγώνα έκανε ότι έπρεπε για να μην παραλείψει κάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

16:30

Τον λόγο έχει πάρει ο εκ των δικηγόρων του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος.

16:26

Ξεκινά η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού.

16:21

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση θα βγει μάλλον το πρωί του Σαββάτου.

16:15

Θα εξεταστούν πρώτα κάποιες άλλες υποθέσεις που αφορούν ερασιτεχνικές κατηγορίες.

16:08

Λύθηκε το ζήτημα με τα κινητά και τα λάπτοπ. Έπειτα από συζήτηση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων με τους διαπιστευμένους ρεπόρτερ ΕΠΟ, συμφωνήθηκε να περάσουν κανονικά στην αίθουσα, απλά να είναι στο αθόρυβο.

16:07

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το κτίριο. Μοτοσικλετιστές, ΜΑΤ και δυνάμεις ασφαλείας σε περίμετρο 500 μέτρων, ξεκινώντας από την Μεσογείων στο ύψος του υπουργείου Δικαιοσύνης.

16:04

Τώρα έφθασε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης, οπότε θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της διαδικασίας.

16:01

Τώρα φθάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπικού. Οι δικηγόροι Αργύρης Λίβας και Βασίλης Δημακόπουλος, μαζί με τους Κώστα Καραπαπά και Κούλη Δουρέκα.

15:56

Προς το παρόν έχει απαγορευθεί στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στην αίθουσε με λάπτοπ και κινητά ώστε να μεταδώσουν live τη διαδικασία. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δύσκολα μπορεί να ισχύσει.

15:51

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης που περιλαμβάνει και αφαίρεση τριών βαθμών για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σε περίπου δέκα λεπτά.

15:50

Καλησπέρα σας από το a-sports.gr που βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ.

01:01

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκινά στις 16.00 της Παρασκευής (9/3).