17/05/2024

/
ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
02/03/2018
ΕΚΔΙΚΑΣΗ
-
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ
0
-
0
Εξέλιξη αγώνα
19:33

Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλό βράδυ από το a-sports.gr και τον Δημήτρη Δημητρίου, που ήταν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.

19:32

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Η πρόεδρος ενημέρωσε ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (5/2).

19:32

Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Σας έχουμε δώσει βίντεο που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του τραυματισμού».

19:32

Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Δεν έχει καμία σημασία αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός ή μη. Η διαδικασία στο Διαβαλκανικό και οι καταθέσεις των γιατρών και η αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του θεατή, δεν αφήνουν ερωτηματικά για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία».

19:31

Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Η σοβαρότητα του ΠΑΟΚ αδικείται από τέτοιους ισχυρισμούς».

19:31

Παπαδόπουλος (δικηγόρος ΠΑΟΚ): «Ζητάμε στην χειρότερη περίπτωση να γίνει ο αγώνας ώστε ο ηθικός διασυρμός του να γίνει και αγωνιστικός».

19:20

«Τι έκαναν 15 λεπτά κλεισμένοι στα δικά τους αποδυτήρια ενώ δίπλα ήταν το ιατρείο αγώνα», αναφέρει ο έτερος δικηγόρος των Θεσσαλονικέων, Λάμπρος Μπίρδας.

19:19

«Ο εν λόγω κύριος δεν αποτέλεσε αξιωματούχος αγώνα γιατί δεν δόθηκε εμπρόθεσμα το όνομα του. Γι' αυτό ζητούμε στη χειρότερη των περιπτώσεων την επανάληψη του αγώνα», σημειώνει ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

19:17

Αν βγει η απόφαση την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ ακόμη και αν τιμωρηθεί με ποινή έδρας, θα παίξει κανονικά με τους φιλάθλους του κόντρα στην ΑΕΚ.

19:17

Οι δύο ομάδες πήραν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να καταθέσουν υπόμνημα, στις 10 το πρωί.

19:16

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών» στην εκδίκαση χωρίς μάρτυρες.

19:12

«Δεν ήξερα ποιος χτύπησε, φορούσαν όλοι μαύρα. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ο χτυπημένος ήταν του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού. Φορούσαν μαύρα μπουφάν. Κρατούσε το πρόσωπο του και δεν μπορούσα να δω καθαρά. Σηκώθηκε και περπάτησε κανονικά», ανέφερε ο μάρτυρας, ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του.

19:10

Σωτηράκης: «Το περιστατικό έγινε στα δύο μέτρα από μένα. Ήμουν σαν τραυματιοφορέας, στον αγωνιστικό χώρο. Το αντιλήφθηκα όταν έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο. Έδωσα εντολή στον διασώστη να ανοίξει το φαρμακείο. Ακουσα κάποιον από δεξιά μου να του λέει να μείνει κάτω, να μείνει κάτω. Την ώρα που πέρασα από μπροστά του, τον είδα σκυμμένο. Τον είδα να κρατάει το μάτι του, και είπα να κάτσει στο φορείο που είχα».

19:06

Καταθέτει και ο τρίτος μάρτυρας του ΠΑΟΚ, κύριος Σωτηράκης, ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του την εκδίκαση, στο ξεκίνημα της και του έγιναν συστάσεις να σταματήσει.

19:05

«Το ότι πονάει η αυχενική μοίρα, δεν φαίνεται από καμία εξέταση. Το λέει ο μάρτυρας, δεν φαίνεται πουθενά», συνεχίζει ο μάρτυρας του ΠΑΟΚ.

18:59

«Ο τραυματισμός του ήταν μία ασήμαντη βλάβη. Έπρεπε να γίνει τουλάχιστον μία μελανιά», υποστηρίζει ο μάρτυρας.

18:55

«Έπρεπε πρώτα να κάνει μία μελανιά εξωτερικά στο δέρμα και αντίστοιχη εσωτερικά. Εγώ απορώ με τη φωτογραφία αυτή. Έχει δύο χτυπήματα...».

18:52

Η πρόεδρος του δείχνει τη φωτογραφία. «Πουθενά κανείς δεν αναφέρει αυτή την κάκωση και όμως είναι υπαρκτή. Μπορεί να προήλθε από δάγκωμα, τεχνικά αλλά να γίνει εξωτερικά, δεν γίνεται. Έπρεπε να υπάρχει και μελανιά εξωτερικά».

18:51

«Το οίδημα μπορεί να είναι από δάγκωμα, μπορεί και από μία κάκωση μεταγενέστερη», υποστηρίζει ο Τσούγκας.

18:49

«Έχει πιο πολύ χαρακτηριστικό δείγμα από κυνόδοντα παρά από χαρτί. Πιθανόν να είναι και δάγκωμα», λέει, σχολιάζοντας τη φωτογραφία του Όσκαρ Γκαρθία.

18:48

«Δεν αποδέχομαι τον τραυματισμό από το ρολό, όταν πέφτει το αντικείμενο έχει δύο δυνατές δράσεις, μία προς τα κάτω και μία προς τα πίσω. Δεν ήταν δυνατόν να προκληθεί ήπιος ευθειασμός όπως υπέγραψε η ιατροδικαστής. Μπορεί να προκληθεί και από κακή στάση του σώματος. Ο κύριος Γκαρθία στην φωτογραφία που είχα, βρέθηκε με κολάρο. Κολάρο με νήπιο ευθειασμό δεν μπαίνει, δεν ξέρω για ποιόν λόγο του το φόρεσαν», συμπληρώνει.

18:45

«Η χειρουργική εκτίμηση κάνει λόγο για θλαστικό τραύμα, όχι για οίδημα. Οι ακτινογραφίες κρανίου, εγκεφάλου είναι καθαρές. Δεν υπάρχει εγκεφαλική διάσειση».

18:41

«Έχω πολλές αντιρρήσεις, δεν συμφωνώ με την έκθεση. Αυτά που είπε ο Γκαρθία έρχονται σε αντίθεση με την χειρουργική εκτίμηση από το Διαβαλκανικό», λέει.

18:39

Τώρα καταθέτει ο δεύτερος μάρτυρας του ΠΑΟΚ, Ματθαίος Τσούγκας, ο οποίος είναι συνταξιούχος ιατροδικαστής.

18:39

«Έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο και μετά έπεσε στα γόνατα», απαντάει ο μάρτυρας και ολοκληρώνει.

18:38

Βασίλης Δημακόπουλος: «Όταν το αντικείμενο ήρθε σε επαφή με το πρόσωπό του, τι έκανε ο κύριος Γκαρθία;».

18:33

«Δεν μπορεί το χαρτί να χτυπήσει από αριστερά και να χτυπήσει εκεί. Δεν μπορεί από τη μία πλευρά να πάει στην άλλη. Αυτός ο τραυματισμός είναι από δάγκωμα», αναφέρει ο μάρτυρας.

18:33

Δείχνουν φωτογραφία στον μάρτυρα από τον τραυματισμό του Γκαρθία.

18:31

Μαυρομμάτης: «Δεν τραυματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο».

18:31

Πρόεδρος: «Αφού εσείς είπατε ότι δεν τραυματίστηκε».

18:30

Συνεχίζει ο κ. Μαυρομμάτης: «Το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν μπορούσε και δεν προκάλεσε τραυματισμό. Το τι έγινε στα αποδυτήρια, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τα 15 λεπτά όμως, είναι υπεραρκετός χρόνος για να προκύψει τραυματισμός».

18:29

«Σας το κάνω εγώ σε 5 λεπτά»., απαντά ο μάρτυρας.

18:29

Μαυρομμάτης: «Σε αυτά τα 15 λεπτά στα αποδυτήρια μπορεί να προκληθεί τραυματισμός;».

18:29

«Ένα χάρτινο αντικείμενο δεν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό», υποστήριξε.

18:28

«Αυτό το αντικείμενο, όπως έπεσε, θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό;». ρωτάει ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ.

18:28

«Δεν τον είδα όταν έφυγε από το νοσοκομείο. Άφησα τα παιδιά μου στο γήπεδο και πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν συνεργάτης του Διαβαλκανικού για 10 χρόνια. Εκεί είδα τον Γκαρθία, δεν είχε τίποτα. Βγήκε σε μία πολυθρόνα, τον έσπρωχνε ο γιατρός, δεν υπήρχε τραυματισμός, τον είδα σε απόσταση 20 εκατοστών, δεν είχε τραύμα».

18:28

«Σε 15 μέτρα από το κάθισμα που ήμουν. Υπήρχαν κάποια χαρτιά υγείας και ορισμένα ρολά. Αυτό ήταν χαρτί ταμειακής. Το έριξε στον αέρα, έκανε την καμπύλη του και έπεσε ξυστά με το πρόσωπο του Γκαρσία, στην πίσω πλευρά. Την ώρα που έπεφτε, το χαρτί, πέρασε ξυστά από την αριστερή του πλευρά. Αυτή είναι η άποψη μου. Δεν μπορούσα να τον δω από τα 30 μέτρα που ήμουν».

18:27

Τώρα καταθέτει ο μάρτυρας του ΠΑΟΚ κ. Χαλβατζουλης, ο οποίος παλιά έχει υπάρξει και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ: «Την Κυριακή ήμουν με τα παιδιά μου από τις 6 στο γήπεδο. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Είναι ευκαιρία να γράψετε ιστορία στο ποδόσφαιρο κυρία πρόεδρε, από εσάς θα ξεκινήσουν όλα».

18:26

«Δεν έχει πέσει ούτε ένα άλλο αντικείμενο και η ανοιχτή χαρτοταινία δεν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Δεν προκύπτει με σαφήνεια που τον χτύπησε. Ο Όσκαρ Γκαρσία στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος ήταν κανονικά στο φύλλο αγώνα».

18:25

Συνεχίζει ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Στον αγωνιστικό χώρο δεν προκύπτει τραυματισμός. Παρότι ήρθε σε επαφή σε ένα σημείο του σώματος του, αποχώρησε μη έχοντας κανένα τραύμα πουθενά. Μπήκαν στα αποδυτήρια κι εκεί προκλήθηκε το όποιο τραύμα φέρεται να έχει. Η απόφαση να φύγουν ήταν ειλημμένη από πριν. Άρχισε να πιάνει το κεφάλι του, τα μάτια του, ότι μπορείτε να φανταστείτε, εκτός από εκείνο το σημείο που φαίνεται».

18:22

«Άρχισε να πιάνει το κεφάλι του, τα μάτια του, ότι μπορείτε να φανταστείτε, εκτός από εκείνο το σημείο που φαίνεται», λέει ο κ. Γκαγκάτσης.

18:21

«Το φύλλο αγώνα λέει ότι τραυματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο»., σημειώνει η πρόεδρος.

18:21

«Ο φερόμενος ως τραυματισμός, πιστεύουμε ακράδαντα ότι προκλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια από τον γιατρό του Ολυμπιακού».

18:17

Και συνεχίζει ο Μάκης Γκαγκάτσης, σημειώνοντας: «Στη σύσκεψη μέτρων τάξης ο Ολυμπιακός είχε απειλείσει ότι θα φύγει με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Το οίδημα μπορεί να έγινε στα αποδυτήρια! Η χαρτοταινία δεν προκύπτει πουθενά σε πιο σημείο τον χτύπησε. Άκουσα τον κύριο Καραπαπά να λέει "να μείνει κάτω, να μείνει κάτω"».

18:16

Η πρόεδρος ρωτά τον Μάκη Γκαγκάτση πως βρέθηκαν τα ρολά ταμειακής στο γήπεδο, με εκείνον να απαντά: «είναι κάτι που συνηθίζεται στα γήπεδα».

18:15

Μάκης Γκαγκάτσης: «Όλη την εβδομάδα παρά τις προκλήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, και μέσω των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό αλλά και της επιστολής που έστειλε στην ΚΕΔ για αλλαγή διαιτητή αγώνα για μία φερόμενη συνάντηση με τον πεθερό του για την οποία έχουν υποβληθεί μηνύσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διασφάλισε την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα».

18:14

«Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων και δεν αμφισβητείται από κανένας. Σε ότι αφορά ότι δεν υπάρχει διακοπή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ το συνομολογεί με την ένσταση για αντικανονική διακοπή», καταλήγει ο Αργύρης Λίβας.

18:10

Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων και δεν αμφισβητείται από κανένας».

18:08

Διεκόπη για λίγο η διαδικασία, λόγω μιας μικρής δυσφορίας του κ. Δημακόπουλου.

18:08

«Μη έναρξη ίσον διακοπή, επομένως οι κυρώσεις είναι οι ίδιες και στη μία και στην άλλη περίπτωση» συνεχίζει ο κ. Δημακόπουλος.

18:02

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος, παίρνει το λόγο: «Όσον αφορά τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, και ο τραυματισμός βεβαιώνεται και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης», σημειώνει.

17:58

«Για ποιον λόγο προέβη στην αντικατάσταση του προπονητή του Ολυμπιακού Χρήστου Κόντη, σύμφωνα με την λίστα που είχε δοθεί. Τα χαρτιά του ήταν εντάξει; Το μόνο που έπρεπε να ειπωθεί ήταν ότι έλειπε η αστυνομική ταυτότητα του Μαρτίνεθ», τονίζουν οι Θεσσαλονικείς.

17:57

«Με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε από τον Ολυμπιακό να διορθώσει την παρατυπία με το όνομα του Γκαρσία στο φύλλο αγώνα;», ρώτησε ο Νικόλαος Παπαδόπουλος, δικηγόρος του ΠΑΟΚ.

17:54

Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι ο Αρετόπουλος γράφει στη συμπληρωματική έκθεση ότι «ενημερώσαμε τον παρατηρητή για τις ελλείψεις και στη συνέχεια μας παραδόθηκε διορθωμένη λίστα».

17:51

«Θα έπρεπε να κληθούμε μόνο με το 15,3α του πειθαρχικού κώδικα», προσθέτει ο Κωνσταντινίδης, επίσης εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει μόνο πρόστιμο.

17:49

Ο Λάμπρος Μπίρδας, επίσης δικηγόρος του ΠΑΟΚ, παίρνει το λόγο και λέει: «Η διευκρινιστική έκθεση δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν, είναι άκυρη. Άλλα γράφει την πρώτη φορά και άλλα την δεύτερη».

17:49

«Ζητάμε την απαλλαγή μας από την πειθαρχική κατηγορία, να κερδίσουμε τον αγώνα με 3-0 ή στη χειρότερη περίπτωση να επαναληφθεί ο αγώνας», καταλήγει.

17:47

«Κανένας κανονισμός δεν αναφέρει τη μη έναρξη του αγώνα για τους λόγους που αναφέρει ο διαιτητής».

17:46

Και συνεχίζει ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης, τονίζοντας: «Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ο Όσκαρ Γκαρσία. Δεν αναφέρει το φύλλο αγώνα για απόφαση Αρετόπουλου για διακοπή του αγώνα αλλά για αδυναμία διεξαγωγής του αγώνα. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του, δεν προκύπτει τέτοια εντολή από τον διαιτητή».

17:46

Δεύτερο θέμα ένστασης η οικειοθελής αποχώρηση του Ολυμπιακού. Ο γιατρός αναφέρει ότι μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα.

17:43

Στη συμπληρωματική έκθεση ο Αρετόπουλος αναφέρει ότι ο ίδιος επεσήμανε το «θέμα» με τον Όσκαρ Γκαρθία.

17:42

Δεν θα βγει σήμερα η απόφαση, αφού οι δύο ομάδες θα καταθέσουν υπόμνημα.

17:41

«Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη αντικατάστασης προπονητή ή ανθρώπου του πάγκου. Αυτός είναι και ο λόγος της ένστασης, η αντικανονική συμμετοχή του. Δεν είναι αξιωματούχος αγώνα αλλά εξωτερικός παράγοντας και ο τραυματισμός του δεν έχει συνέπεια στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

17:39

«Ξαφνικά χωρίς να καταλάβει κανείς προκύπτει αναφερόμενος τραυματισμός του κυρίου Γκαρσία. Η θέση της ΠΑΕ είναι: 1. Ο κύριος Γκαρσία αντικανονικά ήταν στον πάγκο γιατί στα 75 λεπτά που απαιτεί ο κανονισμός, δεν ήταν στη λίστα που δόθηκε. Δεν έχει σημασία αν ήταν εκ παραδρομής, δεν προβλέπεται συμπλήρωση».

17:37

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, παίρνει το λόγο, λέγοντας: «Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από ΠΑΟΚ να μην έχουμε επεισόδια. Για πρώτη φορά σε αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, δεν έχει ανάψει πυρσός. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Με τα χαρτάκια και τα ρολο ταμειακών μηχανών που χρησιμοποιούνται για λόγους ατμόσφαιρας».

17:34

Τρεις μάρτυρες από τον ΠΑΟΚ, οι Χαλβατζούλης Βασίλης, Τσούγκας Ματθαίος, Σωτηράκης Αθανάσιος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν.

17:32

Ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία.

17:22

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην αίθουσα, η εκδίκαση θα αρχίσει ξανά σε λίγα λεπτά.

17:15

Περίπου τριάντα οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας. Φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, κατά του Ολυμπιακού αλλά και: «Αυτό είναι σωστό, το ματς να ξαναγίνει να βάλετε μυαλό».

17:04

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποσυρθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου για να εξετάσουν την συμπληρωματική έκθεση από τον Αρετόπουλο

16:53

Αυστηρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.

16:46

Διακόπτεται για μισή ώρα η διαδικασία.

16:45

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Μαρία Σκολαρίκη αρνείται την αναβολή για την κλήση των Αρετόπουλου, Γκαρθία και γιατρού του αγώνα και δίνει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μισή ώρα για να προετοιμαστούν με τα νέα δεδομένα.

16:43

«Το αίτημα έχει μια βασιμότητα, είναι στην κρίση σας. Το αίτημα προς τον διαιτητή να διευκρινίσει, προβλέπεται από το νόμο και σωστά το έπραξε. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση αλλά κατά τα λοιπά το αίτημα πρέπει να απορριφθεί», σημειώνει ο Βασίλης Δημακόπουλος, δικηγόρος του Ολυμπιακού.

16:41

Ο Γκαγκάτσης απαντά «από τρίτους» και συμπληρώνει ότι η έκθεση έχει αντιφατικό περιεχόμενο.

16:41

Η αθλητική δικαστής ρωτά: «Τι εννοείται πιέσεις, από ποιους».

16:41

Μάκης Γκαγκάτης: «Έκανε 4 ώρες να κλείσει το φύλλο αγώνα, θα μπορούσε να τα γράψει εκείνη τη στιγμή. Όλη η Ελλάδα ξέρει τι έχει κάνει λάθος η κάθε ΠΑΕ. έρχεται μετά από 5 μέρες και κάνει έκθεση που τα αντικρούει όλα. Είναι ύποπτα όλα αυτά. Πώς γράφτηκε, υπό ποιες πιέσεις γράφτηκε».

16:37

«Καταθέτω και γω αίτημα για αναβολή ή διακοπή. Δεν είχαμε χρόνο για να αντικρούδουμε κάποια πράγματα. Το φύλλο αγώνα ήταν γραμμένο μια χαρά και η συμπληρωματική έκθεση έπρεπε να ζητηθεί από τη διοργανώτρια», υπογραμμίζει.

16:36

Ο Μπίρδας τονίζει: «Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 24 του ΚΑΠ, ο διαιτητής μπορεί να καταθέσει συμπληρωματική έκθεση εντός 48 ωρών από τη λήξη του αγώνα».

16:34

«Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε μια συμπληρωματική έκθεση που αγνοούμε πως ζητήθηκε. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για την συμπληρωματική έκθεση. Ζητάμε να διακοπεί η εκδίκαση για να κληθεί και να προσέλθει ο Αρετόπουλος να καταθέσει. Η συμπληρωματική του έκθεση είναι πολύ ύποπτη και ανατρέπει τα δεδομένα. Επίσης ζητάμε να κληθεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία και ο γιατρός του αγώνα», αναφέρει ο Μαυρομμάτης.

16:32

Αίτημα αναβολής από τον ΠΑΟΚ που ζητά να κληθούν ως μάρτυρες και οι Αρετόπουλος, Γκαρθία και γιατρός του αγώνα.

16:32

Δεύτερον, αποδεικνύεται και από τον Αρετόπουλο ότι υπάρχει τραυματισμός Γκαρθία και για αυτό δεν έγινε το ματς.

16:31

Πρώτον, αποδεικνύεται ότι ο Γκαρθία ήταν κανονικά στο φύλλο αγώνα.

16:29

Σε δεινή θέση ο ΠΑΟΚ μετά τη συμπληρωματική έκθεση, καθώς με αυτή ουσιαστικά συντρίβεται όλη η υπερασπιστική του γραμμή.

16:25

Ξεκινάει η εκδίκαση.

16:18

Και ο Λίβας επιβεβαιώνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα χέρια τους την συμπληρωματική έκθεση.

16:11

Ο αθλητικός δικαστής ζήτησε και έλαβε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αρετόπουλο, στην οποία, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Καραπαπάς, διαβεβαιώνεται ότι όλα έγιναν νομότυπα σε ό,τι αφορά το φύλλο αγώνα και ο γιατρός του αγώνα τον διαβεβαίωσε ότι υπάρχει τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία και γι αυτό διέκοψε τον αγώνα.

16:05

Από πλευράς Ολυμπιακού είναι παρόντες οι Αργύρης Λίβας, Βασίλης Δημακόπουλος και Κώστας Καραπαπάς.

16:03

Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Χρήστος Παπαθωμάς και Άγγελος Κωνσταντινίδης έχουν φτάσει στα γραφεία της Λίγκας. Μαζί τους και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

15:57

Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16.00.

15:56

Βρισκόμαστε στα γραφεία της διοργανώτριας για να σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

15:55

Καλησπέρα σας από το a-sports.gr, είμαι ο Δημήτρης Δημητρίου για τη σοβαρή υπόθεση του ματς της Τούμπας, που δεν έγινε ποτέ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας!

01:01

Η εκδίκαση ξεκινά στις 16.00 της Παρασκευής (2/3).