20/10/2020
Ομάδες | Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 - 01:51

Οριακές οι σχέσεις στη Βέροια

Το νέο κρούσμα απειθαρχίας του Αμπντούν και η έλλειψη χημείας παικτών με Γεωργιάδη

Δεν πάει πολύς καιρός από το συγχωροχάρτι που έδωσε η διοίκηση της Βέροιας στον Αμπντούν, τον οποίο τιμώρησε μόνο με χρηματικό πρόστιμο για την αντίδρασή του προς τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλγερινός, όταν είχε γίνει αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό, είχε... στολίσει τον προπονητή του και έκτοτε τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ.

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ο 29χρονος εξτρέμ έγινε ξανά αλλαγή και φρόντισε να δείξει εκ νέου τη δυσαρέσκειά του στον 43χρονο κόουτς.

Οι δυο τους, άλλωστε, είναι δεδομένο πως δεν έχουν καλές σχέσεις και ο Αμπτνούν δεν το κρύβει πως σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.

Ο Αλγερινός δεν είναι ο μοναδικός από τους παίκτες της Βέροιας που δεν έχει... χημεία με τον Γεωργιάδη. Σε αυτή τη λίστα μπαίνει και ο Μερεμπασβίλι, μεταξύ άλλων, όπως και παίκτες που τελικά επέλεξαν να πάνε στον Άρη. Γενικότερα οι σχέσεις ορισμένων με τον Καβαλιώτη τεχνικό είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Από την ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 06/12/2015, ώρα 19.30, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας). Για την έκδοση εισιτηρίων είναι υποχρεωτικός ο αριθμός ΑΜΚΑ. Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:

· ΘΥΡA 1: 10€

· ΘΥΡΕΣ 2,4: 15€

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ:

· Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας (ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 10.00 - 18.00)

· Την ιστοσελίδα viva.gr - με ένα κλικ ΕΔΩ

· Στα παρακάτω σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα:

1. PUBLIC: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Παναθηναϊκός

2. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Παναθηναϊκός

3. SEVEN SPOTS: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Παναθηναϊκός

4. IANOS: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Παναθηναϊκός

5. RELOAD: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Παναθηναϊκός

6. MEDIA MARKT: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου ο οποίος είναι σε εφαρμογή από 01/09/2015 ισχύουν τα παρακάτω:

• Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε ΑΜΚΑ αντιστοιχεί 1 εισιτήριο.

• Τα εισιτήρια (διαρκείας ή μη) είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Παιδιά έως 12 χρονών εισέρχονται δωρεάν (χωρίς τη δέσμευση θέσης) με την επίδειξη πιστοποιητικού γεννήσεως ή αντίστοιχου επίσημου εγγράφου.

Για τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 12 έτος εκδίδεται κανονικό εισιτήριο και είναι επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: