19/05/2022
Ομάδες | Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 - 12:18

Στο τιμ του Αγροτικού Αστέρα ο Γεωργιάδης

Ο 35χρονος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ανέλαβε ρόλο υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος και ατομικής απόδοσης

Από το γήπεδο στο τεχνικό τιμ δίπλα στον Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ξανά το καλοκαίρι του 2013 στη δεύτερη θητεία του στους «σταχυοφόρους», αφού είχε προηγηθεί η διετία 2006-08, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, συνεχίζοντας όμως να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ευόσμου, από άλλο όμως πόστο.

Ο 35χρονος παλαίμαχος πλέον άσος, που πανηγύρισε με τον Αγροτικό την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική το 2014 και πέρσι διετέλεσε αρχηγός, βοηθώντας στην κατάκτηση της 5ης θέσης στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, είναι το νέο μέλος του τιμ, καθώς ανέλαβε ρόλο υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος και ατομικής απόδοσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που στο κλείσιμο της πορείας μου ως ποδοσφαιριστής μου δίνεται η ευκαιρία από τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα να παραμείνω στην οικογένεια αυτής της ομάδας και να συνεχίσω να υπηρετώ τους υψηλούς στόχους της», δήλωσε ο Γεωργιάδης, με τον Διλμπέρη να τονίζει από την πλευρά του: «Ο Κώστας μπορεί να αποδειχθεί ένα σημαντικό στέλεχος στο τεχνικό επιτελείο του Αγροτικού Αστέρα και ταυτόχρονα να βάλει τις βάσεις για μια σημαντική καριέρα ως προπονητής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος τη Δευτέρα (27/7): «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Κώστας Γεωργιάδης εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας, επισημοποιώντας ταυτόχρονα την απόσυρση του από την ενεργό δράση. 

Φορώντας τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα από το καλοκαίρι του 2013 (στη δεύτερη θητεία του ως "σταχυοφόρος", έχοντας προηγηθεί η διετία 2006-2008), ο Κώστας Γεωργιάδης πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική την ίδια χρονιά, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ως αρχηγός της ομάδας είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης της βαθμολογίας της Football League ΟΠΑΠ. Αυτή η επιτυχία ήταν ο επίλογος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, έχοντας καταγράψει στο βιογραφικό του ότι αγωνίστηκε σε Βέροια, Λύκους, Μακεδονικό, Επανομή και Εθνικό Σερρών πριν γίνει "κάτοικος" Ευόσμου. 

Το ένα κεφάλαιο έκλεισε και ξεκίνησε ένα καινούργιο. Ο Κώστας Γεωργιάδης είναι πλέον το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αγροτικού Αστέρα και του Παναγιώτη Διλμπέρη, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Υπεύθυνου Αγωνιστικού Τμήματος και Ατομικής Απόδοσης. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που στο κλείσιμο της πορείας μου ως ποδοσφαιριστής μου δίνεται η ευκαιρία από τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα να παραμείνω στην οικογένεια αυτής της ομάδας και να συνεχίσω να υπηρετώ τους υψηλούς στόχους της! Είναι επίσης μεγάλη τιμή να εισπράττω την εμπιστοσύνη του ήδη καταξιωμένου προπονητικού επιτελείου που βρίσκεται εδώ και να συνεργάζομαι με ικανούς ανθρώπους που στελεχώνουν την ομάδα, βάζοντας κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ανάπτυξης του ιστορικού μας συλλόγου".

Τα νέα καθήκοντα του πρώην πλέον αρχηγού της ομάδας περιλαμβάνουν σημαντικές ενέργειες που θα ενισχύσουν το μηχανισμό ανάδειξης νεαρών ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα θα παρέχουν ακόμα ένα τεχνικό σύμβουλο στο πλευρό των παικτών της πρώτης ομάδας, ο οποίος θα φροντίζει για την απόδοση τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Με την πρόσληψη του Κώστα Γεωργιάδη στο τεχνικό επιτελείο του Αγροτικού Αστέρα και επιφορτίζοντάς τον με τα συγκεκριμένα καθήκοντα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ Θεοδωρίδης, τονίζει ακόμα μία φορά ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών και της Β' ομάδας. Μετά τους Τριανταφυλλίδη, Γιώτα, Έππα, Μητσιό, Λάμπρου, Βαφέα, οι οποίοι υπέγραψαν τα πρώτα του επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ τους προηγούμενους μήνες, αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά τα βήματα τους από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα και ο Κώστας Γεωργιάδης θα έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό. 

Μεταξύ άλλων επαγγελματιών υποχρεώσεων, ο υπεύθυνος Αγωνιστικού Τμήματος και Ατομικής Απόδοσης αναλαμβάνει να συνεργάζεται με το τεχνικό επιτελείο της Β' ομάδας, ώστε να καταγράφει σε πλήρεις φακέλους τους ποδοσφαιριστές της, τους οποίους θα αξιολογεί ανά δίμηνο και θα φροντίζει για την αθλητική και πνευματική τους πρόοδο. Αυτή η διαδικασία θα είναι "γέφυρα" για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με κατεύθυνση την πρώτη ομάδα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, ο Κώστας Γεωργιάδης θα παρακολουθεί και θα καταγράφει σε ατομικούς φακέλους τις επιδόσεις -σε αγώνες και προπονήσεις- των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, παρέχοντας στον Παναγιώτη Διλμπέρη τις πληροφορίες που χρειάζεται για να προγραμματίσει το πως θα προπονείται και θα αξιοποιείται κάθε ποδοσφαιριστής σε βάθος μηνών. 

"Με βάση την προσωπικότητα και τις εμπειρίες που έχει στο ποδόσφαιρο, ο Κώστας μπορεί να αποδειχθεί ένα σημαντικό στέλεχος στο τεχνικό επιτελείο του Αγροτικού Αστέρα και ταυτόχρονα να βάλει τις βάσεις για μία σημαντική καριέρα ως προπονητής. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ μαζί με έναν άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα του και την ποιότητά του ως επαγγελματίας", δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης».

Μοιραστείτε το: