07/08/2020
Ομάδες | Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 - 00:03

Ενημερώνει για το «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πορεία των έργων στο «Γ. Λαμπράκης» θα δώσουν οι «κυανόλευκοι» * Θα γίνει αναφορά και στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η διοίκηση της Καλλιθέας την Παρασκευή (28/11), όπου το βασικό θέμα θα είναι η ενημέρωση σχετικά με την πορεία των έργων που γίνονται στο «Ελ Πάσο».

Ως γνωστόν, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει εδώ και αρκετούς μήνες να αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα, οπότε θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες αναφορικά με την πρόοδο των εργασιών στο «Γ. Λαμπράκης».

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Καλλιθέας θα αναφερθούν στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου, που δεν είναι καθόλου καλή και οδήγησε στην αντικατάσταση του Σταύρου Ηλιόπουλου από τον Νίκο Παντελή στην τεχνική ηγεσία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ σας προσκαλεί την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76), σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί με τα παρακάτω θέματα:

- Τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

- Η πορεία της ομάδας».

Μοιραστείτε το: