23/05/2019
Ομάδες | Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 - 17:06

Απέκτησε Παπανικόλα ο Εθνικός

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την προσθήκη του 21χρονου κεντρικού αμυντικού

Ενίσχυση στα μετόπισθεν... Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Παπανικόλας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Η ιστορική ομάδα του Πειραιά γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ προηγουμένως είχε πραγματοποιήσει δύο καλές σεζόν με τη φανέλα της Προοδευτικής.

«O Eθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παπανικόλα. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Football League.

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα της Προοδευτικής έχοντας 19 συμμετοχές και 2 γκολ την πρώτη χρονιά έχοντας μάλιστα συνεργαστεί με τον προπονητή μας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και την επόμενη χρονιά μέτρησε 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

Αναμφισβήτητα, η έλευσή του δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό την άμυνα του Εθνικού με ένα παίκτη πραγματικό βράχο στην άμυνα που μαζί με τους Μακρή, Μπένα και Χέλη αποτελούν ποδοσφαιριστές ανώτερου επιπέδου», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός τη Δευτέρα (25/8).

Μοιραστείτε το: