20/04/2019
Ομάδες | Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 - 20:35

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Χιντζίδης...

Χαρακτηρίζεται από τους Αχαιούς ως «ένα από τα χειρότερα παιδιά» που έχουν περάσει από το σύλλογο

Παναχαϊκή και Στράτος Χιντζίδης ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους, με το μεταξύ τους «διαζύγιο», πάντως, να μην μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση φιλικό.

Με σχετική ανακοίνωση, η πατρινή ΠΑΕ χαρακτηρίζει ως «ένα από τα χειρότερα παιδιά» που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας τον 27χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή εις βάρος των Αχαιών.

Στο μεταξύ, στην ίδια ανακοίνωση η Παναχαϊκή κάνει λόγο για παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Α.Ε. Καραϊσκάκης σχετικά με την απόκτηση του Σκερλετίδη, ενώ διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Πιερικού Πατσιγιώργο.

Αναλυτικά: «1. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στράτο Χιντζίδη.

Ο Στράτος Χιντζίδης είχε υπογράψει 1,5 έτους συμβόλαιο με την ομάδα μας, αγωνίσθηκε σε 12 αγώνες και δυστυχώς δεν επαλήθευσε τις προσδοκίες μας.

Παρά το ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ενέργειες του προέδρου της Αλέξη Κούγια τον μετέθεσε στη Πάτρα όπου και έκανε διακοπές από την ημέρα παρουσίας του στο στρατό μέχρι και σήμερα, όταν η ΠΑΕ Παναχαϊκή τον παρακάλεσε να λύσει το συμβόλαιό του μετά την απόκτηση από τον Πανιώνιο του νεαρού Κουτσοχρήστου που αγωνίζεται στην ίδια θέση, αυτός ενώ ήταν εντελώς εξοφλημένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ έκανε προσφυγή διεκδικώντας το πριμ συμμετοχών που είχε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακούφιση λύνει το συμβόλαιο ενός από τα χειρότερα παιδιά τα οποία πέρασαν από το ρόστερ της.

2. Παρεξήγηση χωρίς λόγο δημιουργήθηκε με τον Αλέξιο Κούγια και τον πρόεδρο της Α.Ε. Καραϊσκάκης και δήμαρχο Τζουμέρκων Αντώνη Δράκο σχετικά με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σκερλετίδη Βασίλη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει ότι είχε λύσει το συμβόλαιο με την ομάδα του Α.Ε. Καραϊσκάκης και γι’ αυτό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών με την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σέβεται απολύτως τον εκλεκτό πρόεδρο της Α.Ε. Καραϊσκάκης καθώς και την ομάδα Α.Ε. Καραϊσκάκης και σήμερα θα επικοινωνήσει ο κ. Κούγιας με τον κ. Δράκο, δήμαρχο Τζουμέρκων, για να λυθεί η παρεξήγηση.

3. Ουδεμία σχέση έχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν για έναν νεαρό αναπληρωματικό τερματοφύλακα του Πιερικού ονόματι Πατσιγιώργο».

Μοιραστείτε το: