19/10/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 - 17:27

Σαρρής σε Βρύζα: «Όταν με έγλειφες για τα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ, δεν σε αηδίαζα;»

Το a-sports.gr αποκαλύπτει τους πραγματικούς διαλόγους από το επεισοδιακό Δ.Σ. της ΕΠΟ * Μώραλης: «Αποφάσισε τι σου είπαν να μας πεις»

Xαμός! Πήγε για μαλλί και βγήκε... κουρεμένος ο Ζήσης Βρύζας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ την Παρασκευή (21/3), το οποίο ήταν επεισοδιακό και με μεγάλη ένταση. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί στον Γιώργο Σαρρή, αλλά τελικά στριμώχθηκε άσχημα, καθώς δέχθηκε δριμύτατη επίθεση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ αλλά και τον ομόλογό του της Σούπερ Λίγκας Γιάννη Μώραλη, οι οποίοι, όπως φάνηκε, τον… περίμεναν στη γωνία.

Αρχικά όλα ήταν ήρεμα, αν και εξαρχής η ατμόσφαιρα μύριζε… μπαρούτι με αφορμή τις τελευταίες επιθετικές ανακοινώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το ματς με τον Άρη, κατηγορώντας ανοιχτά (πέρα από τον Μαρινάκη) και τους Σαρρή - Μώραλη.

Η αφορμή για να ξεσπάσει η έκρηξη Σαρρή ήταν μια τοποθέτηση του Βρύζα -«εγώ εδώ εκπροσωπώ τον ΠΑΟΚ…»- στη συζήτηση ενός θέματος για τις αλλαγές που απαιτούνται ώστε να αυξηθούν βάσει καταστατικού της Ομοσπονδίας τα μέλη στις γενικές συνελεύσεις… Τότε, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχασε την… ευκαιρία και έπαιξε φουλ επίθεση τον Βρύζα.   

Το a-sports.gr σας αποκαλύπτει όλους τους πραγματικούς διαλόγους που έγιναν στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Σαρρής: «Αφού, λοιπόν, κ. Βρύζα, εκπροσωπείς τον ΠΑΟΚ και όχι τη Σούπερ Λίγκα να σου πω ορισμένα πράγματα… Πώς δέχεσαι και έρχεσαι εδώ αφού σιχαίνεσαι και αηδιάζεις εμένα και τον κ. Μώραλη; Πώς μας έχεις συνομιλητές σου;».

Βρύζας: «Το ποδόσφαιρο έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει εξαιτίας της διαιτησίας και της έλλειψης αξιοπιστίας. Δεν εκπροσωπείς την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου».

Σαρρής: «Εμένα με ψήφισαν 37 Ενώσεις…».

Βρύζας: «Αυτό το σέβομαι».

Σαρρής: «Να σέβεσαι πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου. Με ψήφισαν και άνθρωποι που έχουν πληρώσει και δεν έχουν πληρωθεί από το ποδόσφαιρο».

Βρύζας: «Πάντως, δεν μπορείτε να πάτε στο γήπεδο πλέον…».

Σαρρής: «Ποιος το λέει αυτό, συνέχεια στα γήπεδα είμαστε. Τον Πλατινί ποιος τον έφερε στην Τούμπα;».

Βρύζας: «Δεν ξέρω…».

Σαρρής: «Πλάκα κάνεις; Όταν έφερα τον Πλατινί, ήμουν καλός και τώρα μετά από ένα παιχνίδι που θεωρείτε πως δεν σας έπαιξε καλά η διαιτησία λες ότι μας σιχαίνεσαι και αηδιάζεις; Όταν με έπαιρνες τηλέφωνο και με έγλειφες για να παίξει ο ΠΑΟΚ τα παιχνίδια στην Ευρώπη με τη Μέταλιστ και τη Σάλκε, δεν σε αηδίαζα; Διακόσια τηλέφωνα έπαιρνες. Λοιπόν, θα πρέπει να ντρέπεσαι!».

Βρύζας: «Στη συνέντευξη Τύπου ήσουν λίγος και είχες προστάτη σου τον Μώραλη…».

Σαρρής: «Την άκουσες;».

Βρύζας: «Όχι, ήμουν στη Λισσαβώνα».

Σαρρής: «Λοιπόν, να ξέρεις πως δεν απάντησα στα κομμάτια που αφορούσαν το αυτοδιοίκητο και πιθανές τιμωρίες για εσάς και τον Άρη. Για να σας προστατέψω. Εις γνώση μου δεν απάντησα. Τώρα ξαφνικά καταθέτεις προτάσεις, αλλά, αντί για εδώ που ανήκεις, στο υπουργείο…».

Μώραλης: «Τόσο καιρό συμφωνούσες σε όλες τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας και τώρα ξαφνικά διαφωνείς…».

Βρύζας: «Πλήττεται η αξιοπιστία. Μεσούσης της περιόδου αλλάζουμε αποφάσεις και τους κανόνες…».

Μώραλης: «Ναι, αλλά δεν είχατε τότε διαφωνίες, ποτέ δεν είχατε. Λοιπόν, αποφασίστε τι θέλετε ή τι σας έχουν πει να μας πείτε, τέλος πάντων…».

Βρύζας: «Θα κάνουμε προτάσεις…».

Προύντζος: «Τώρα το θυμηθήκατε μετά από τόσα χρόνια…».

Βρύζας: «Σας παρακαλώ, κύριε Κουρίδη…».

Προύντζος: «Δεν είναι ο κ. Κουρίδης, ο Προύντζος είμαι».

Σαρρής: «Για να τελειώνουμε, δεν σας επιτρέπω να μιλάτε έτσι. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου».

Μοιραστείτε το: