11/08/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 - 16:00

Μένει Περιστεριώτης και ο Ταυλαρίδης

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο έως τον Ιούνιο του 2016

Ανανεώσεων συνέχεια στον Ατρόμητο, καθώς μετά τον Νίκο Λαζαρίδη και ο Στάθης Ταυλαρίδης συμφώνησε να παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στους «κυανόλευκους», όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη (26/2) οι Περιστεριώτες.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Με κριτήριο το απαράμιλλο σθένος και τη χαλύβδινη κράση του η ομάδα μας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, με χρονική διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2016».

Ο ίδιος ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα πολύ δικαιωμένος γιατί όλη αυτή η σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση δεν πάει χαμένη. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα με αξίες και αρχές. Εκτιμήθηκε η αφοσίωση μου, ειδικά τον καιρό που δεν έπαιζα, η εργατικότητα μου και μου προσφέρθηκε ένα νέο συμβόλαιο που με ικανοποιεί πλήρως και με επιβραβεύει ως επαγγελματία.

Θέλω να δικαιώσω όσους πιστεύουν σε εμένα και ξέρουν ποιοι είναι, αλλά ειδικά τον πρόεδρο μας κύριο Γιώργο Σπανό που μας έχει στηρίξει, αλλά να ξέρετε αυτή η περιπέτειά του θα μας βγάλει όλους πιο δυνατούς θα μας κάνει πιο ατρόμητους!

Σίγουρα θέλω να σταθώ και στον προπονητή μου κύριο Γιώργο Παράσχο που μου έδωσε την ελευθερία των κινήσεων για να βγάλω τον πραγματικό μου εαυτό μου να είμαι ο Στάθης που εγώ θέλω μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοί μας να είναι βέβαιοι ότι ο Ατρόμητος έχει λαμπρό μέλλον μπροστά τους και όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε ο καθένας από το πόστο του να γράφουμε και άλλες χρυσές σελίδες στην ιστορία του».

Μοιραστείτε το: