24/05/2022
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τρίτη 10 Μαΐου 2022 - 21:52

Προπόνησε την Κ19 του Ατρομήτου ο Κόλμαν

Το ίδιο θα συμβεί και την Τετάρτη (11/5)

Στα δικά τους παιδιά θέλουν να επενδύσουν στον Ατρόμητο και ο Κρις Κόλμαν επέβλεψε την Τρίτη (10/5) την προπόνηση της Κ19, μαζί με τον Κιτ Σάιμονς και τον Γιώργο Κορακάκη.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και την Τετάρτη (11/5), με τον Ουαλό τεχνικό να τσεκάρει τις τελευταίες ημέρες και κάποιους παίκτες της ομάδας Νέων στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Στην ενημέρωση των Περιστεριωτών αναφέρονται τα εξής: «Σε μια κίνηση που δείχνει πολλά για το μέλλον προχώρησε το τεχνικό τιμ του Ατρόμητου.

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι παίκτες του τμήματος Κ19 του Ατρόμητου, καθώς η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν και των άμεσων συνεργατών του, Κιτ Σάιμονς και Γιώργου Κορακάκη.

Η συγκυρία θεωρήθηκε ως η πλέον ευνοϊκή, διότι η παρουσία του Γιώργου Κορακάκη που αποτελούσε μέχρι και τον Ιανουάριο τον ιθύνοντα νου των Ακαδημιών βοηθά στη σύνδεση με την επαγγελματική ομάδα ενώ και ο Ουαλός τεχνικός θέλει να σχηματίσει τη δική του άποψη και εικόνα εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας μας έχει ήδη παρακολουθήσει ο ίδιος από κοντά αναμετρήσεις της Κ19, έχει βρεθεί σε προπονήσεις και έχει παρακολουθήσει και βίντεο των αγώνων ενώ τις τελευταίες μέρες βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση παίκτες των Ακαδημιών που έχουν προωθηθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας να ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί η προπόνηση της πρώτης ομάδας να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει η προπόνηση της Κ19 που θα διεξαχθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Κοντοβράκης, μαζί με το επιτελείο του».

Μοιραστείτε το: