18/05/2022
ΑΙΓΑΛΕΩ | Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 - 13:53

Χαραλαμπίδης: «Φαβορί της SL2 ο Λεβαδειακός, εμείς να παλέψουμε για το κάτι παραπάνω»

Ο προπονητής του Αιγάλεω, σε δηλώσεις του, μίλησε για την πορεία του «Σίτι» και τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, σε δηλώσεις του, μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για αυτά που έχει πετύχει του Αιγάλεω μέχρι στιγμής και την φιλοδοξία του το «Σίτι» να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην προσπάθεια των ομάδων να βρουν αγωνιστική σταθερότητα. Τέλος, μιλώντας στο «Metropolis 95.5», την Πέμπτη (20/1), ο 51χρονος τεχνικός υποστήριξε πως ο Λεβαδειακός είναι η καλύτερη ομάδα της SL2, χαρακτηρίζοντάς τον ως φαβορί για την άνοδο, ξεχωρίζοντας έπειτα και τις Λάρισα, Ξάνθη, Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι συνθήκες ανόδου είναι δύσκολες για της ομάδες και άδικες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαραλαμπίδη:

«Εμείς είπαμε από την αρχή πως στόχος μας ήταν μία ομάδα με νεαρά παιδιά, να χτιστεί πρώτα η ομάδα και αν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω. Πηγαίνουμε πολύ καλά και είμαστε στις πρώτες θέσεις, έχουμε ένα νεαρό ρόστερ και είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας, σίγουρα θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο».

Για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού:

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του κορωνοϊού, δεν υπάρχει ο ρυθμός που υπήρχε και το έχουν περάσει όλες οι ομάδες όχι μόνο εμείς, αλλά είναι δύσκολο. Έχουμε παρατηρήσει περιπτώσεις παικτών που δεν είχαν τις ίδιες ανάσες μετά την ανάρρωση τους από τη νόσηση. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ένιωθαν ένα «μπούκωμα» αλλά είχαμε κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Πιστεύω πως ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να φτάσει στο 100% του».

Για τα φαβορί της SL2:

«Η πιο γεμάτη ομάδα στον Νότιο Όμιλο είναι ο Λεβαδειακός και πιστεύω πως θα τερματίσει πρώτη. Στον Βόρειο όμιλο, Λάρισα, Ξάνθη, Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας νομίζω πως είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν. Δεν ξέρω πως διαμορφώνουν τις συνθήκες ανόδου, νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο γιατί αυτό είναι άδικο».

Μοιραστείτε το: