25/01/2022
Εθνικές ομάδες | Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 - 23:25

Αργεί του νέου κόουτς της Εθνικής…

Πρώτος στόχος ο Σάντος, έχει πολλές συμπάθειες ο Ουζουνίδης και παίζει δυνατά * Δεκάδες προτάσεις, ανάμεσά τους και ο Χιμένεθ

Το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής απασχολεί την ΕΠΟ, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του Τζον Φαν'τ Σιπ.

Είναι δεδομένο ότι πρώτος στόχος αποτελεί ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο μόνο απλό δεν είναι να επιστρέψει ο Πορτογάλος τεχνικός, που και υποχρεώσεις έχει με την εθνική του ομάδα τουλάχιστον έως τον προσεχή Μάρτιο, αλλά πρόκειται και για ακριβή περίπτωση, όπως προκύπτει και από διερευνητική επαφή που έχει γίνει μαζί του.

Την ίδια στιγμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, έχει πολλές συμπάθειες στην Ομοσπονδία και είναι μια περίπτωση που παίζει δυνατά.

Γενικά, οι προτάσεις είναι δεκάδες για τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό και ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί είναι και αυτό του Μανόλο Χιμένεθ, που παραμένει χωρίς δουλειά μετά τη λήξη της τέταρτης θητείας του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Την Τρίτη (30/11) ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, και τον αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, Τάκη Φύσσα, για να συζητήσουν το θέμα, με τις εξελίξεις να αργούν ακόμα.

Μοιραστείτε το: