25/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 - 17:36

Πληρώνει ακριβά η Ζάκυνθος το ότι δεν έχει πιστοποιημένο προπονητή

«Χαράτσι» 4.000 ευρώ στην ομάδα του Ιονίου από τον Αθλητικό Δικαστή * Βάζει το χέρι στην τσέπη και η Επισκοπή για τη μη δήλωση γιατρού

Δεν συμφέρει… Ο Δημήτρης Νόλης (ΦΩΤΟ), που κάθεται στον πάγκο της Ζακύνθου δεν έχει το πιστοποιημένο δίπλωμα προπονητή, που απαιτεί η ΕΠΟ και έτσι ο Αθλητικός Δικαστής της Σούπερ Λίγκας 2 τιμώρησε τους νησιώτες. Μάλιστα το πρόστιμο των 4.000 ευρώ είναι μεγάλο και προφανώς η ομάδα του Ιονίου θα πρέπει να βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα αν είναι σε κάθε ματς να πληρώνει αυτό το «χαράτσι».

Στο μεταξύ, πρόστιμο, επιβλήθηκε και στην Επισκοπή, αλλά για άλλες παραλείψεις (μη δήλωση γιατρού αγώνα) και είναι της τάξης των 300 ευρώ.
Αναλυτικά, η σχετικές αποφάσεις, όπως ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (26/11) από τη διοργανώτρια είναι οι εξής:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση ήτοι το αδίκημα της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ 2α του ΚΑΠ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ την χρηματική ποινή των 300€
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τη χρηματική ποινή 4.000€». 
Μοιραστείτε το: