22/01/2022
ΑΙΓΑΛΕΩ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 - 22:24

Χαραλαμπίδης: «Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Η 20άδα του Αιγάλεω εν όψει Καλλιθέας

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει να δώσει το Αιγάλεω την Τετάρτη (24/11, 15.00), παίζοντας με την τυπικά γηπεδούχο Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, μιλώντας την Τρίτη (23/11) στην επίσημη σελίδα του «Σίτι» στο facebook, δήλωσε αισιόδοξος για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 και είπε σχετικά: «Ως ομάδα είμαστε καλά. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν αρκετά καλό κερδίζοντας μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Τώρα έχουμε ένα γειτονικό ντέρμπι με την Καλλιθέα. Σίγουρα ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Θα πετύχουμε την Καλλιθέα ξεκούραστη γιατί δεν είχε αγώνα την Κυριακή και αυτό κάνει τον αγώνα πιο δύσκολο.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα, πιστεύω πως είμαστε καλά, δουλέψαμε τις τελευταίες δύο ημέρες πάνω στις πληροφορίες που είχαμε για την Καλλιθέα και πιστεύω είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να ανεβάσουμε την ομάδα σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο».

Όσον αφορά την αποστολή, αυτή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπανικόλας, Βλάχος, Τσίτσαρης, Καββαδίας, Λάσκαρης, Λάμπογλου, Πιαστόπουλος, Μπρέμπος, Καθάριος, Σκεντεράι, Βουκελάτος, Τσιλιγκίρης, Τριμμάτης, Αρναρέλλης, Σαμπανίδης.

Μοιραστείτε το: