25/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 - 17:47

Στον αέρα η Ζάκυνθος από την SL2, δεν γίνεται το ματς με τον Λέβαδειακό

Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο η προσφυγή της ομάδας του Ιονίου και έτσι δεν έχει πια πιστοποιητικό συμμετοχής * Για νέα αίτηση αναστολής κάνουν λόγο οι νησιώτες κι αν δεν πάρουν εκ νέου προσωρινή διαταγή, η αποβολή από το πρωτάθλημα θα είναι οριστική…

Πόρτα από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έφαγε η Ζάκυνθος… Έτσι η ομάδα του Ιονίου, που έπαιζε με προσωρινή διαταγή, είναι ξανά στον αέρα ως προς την παρουσία τους στη Σούπερ Λίγκα 2. Κι αυτό διότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της πήρε πίσω το πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Οι νησιώτες αναφέρουν ότι έκαναν εκ νέου αίτημα αναστολής κατά της ΕΕΑ, αν καταφέρουν και πάρουν προσωρινή διαταγή θα συνεχίσουν στην SL2, διαφορετικά η αποβολή τους γίνεται οριστική και αμετάκλητη. 

Η σχετική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια το απόγευμα της Δευτέρας (22/11) με αφορμή τις εξελίξεις αναφέρει τα εξής:

«Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2».

Μοιραστείτε το: