23/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 - 16:36

SL2: Λύση με ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά και συμφωνία άμεσα

Τρία ματς την αγωνιστική ανά όμιλο θα δείχνει η Δημόσια Τηλεόραση * Σίγουρα με μεταδόσεις η 5η στροφή του πρωταθλήματος... * 4,3 εκατ. ευρώ το ετήσιο τίμημα

Το τελευταίο μεγάλο «αγκάθι» στην πολύπαθη Σούπερ Λίγκα 2 ήταν το τηλεοπτικό συμβόλαιο… Τα νέα είναι θετικά, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, καθώς δίνεται λύση στο πρόβλημα και η ΕΡΤ παίρνει τις μεταδόσεις της δεύτερης κατηγορίας.

Η Δημόσια Τηλεόραση δεν ανέβασε, αλλά ούτε και κατέβασε την προσφορά της, παρά τις πρώτες αγωνιστικές που «χάθηκαν» με το ετήσιο τίμημα συνολικά να είναι στα 4,3 εκατ. ευρώ για τις 34 ομάδες… 

Η ΕΡΤ θα δείχνει τρία ματς σε κάθε όμιλο ανά αγωνιστική και η συμφωνία επικυρώνεται άμεσα… 

Το όλο θέμα και οι εξελίξεις -θετικές-, αφού πλέον δεν υπήρχε καμία άλλη διέξοδος συζητήθηκαν εκτενώς στο Δ.Σ. της διοργανώτριας μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα (22/11).

«Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους», αναφέρει χαρακτηριστικά επισήμως η Σούπερ Λίγκα 2 ως απόφαση για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιώματων με ανακοίνωση της λίγο πριν από τις 18.00 της Δευτέρας.

Πάντως, επειδή δεν αναμένεται να προλάβει η ΕΡΤ τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική, η πρεμιέρα των μεταδόσεων όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί την 5η αγωνιστική της SL2 το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 2021.

Μοιραστείτε το: