29/01/2022
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 - 19:31

Βόλος: «Γενική είσοδος 1 ευρώ για την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο...»

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» για τους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Στην απόφαση να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναιτωλικό προχώρησε η διοίκηση του Βόλου, αναφέροντας ότι αυτό έγινε με στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο.

Οι «κυανέρυθροι» στην ανακοίνωση της Πέμπτης (20/11) σημειώνουν ότι δεν ελήφθη αυτή η απόφαση για την προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Αναλυτικά: «Αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο σκοπός της κίνησης αυτής δεν είναι η προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Βόλος πήρε την απόφαση αυτή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της ομάδας -κυρίως ανέργων και πολυτέκνων- οι οποίοι λόγω οικονομικών συνθηκών δυσκολεύονταν να βρεθούν στο γήπεδο μαζί με την οικογένεια τους και να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης τους στη Σούπερ Λίγκα.

Γιατί η ΠΑΕ Βόλος όχι μόνο αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά έχει θέσει σαν στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο. Και με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

Μοιραστείτε το: