25/01/2022
Διαιτησία | Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 - 20:22

Παράλογο: Μόνο οι ομάδες της SL2 θα πληρώνουν τα τεστ Covid-19 των διαιτητών!

Έξαλλος με τον Παναγιώτη Δημητρίου ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στην τελευταία Ε.Ε. της Ομοσπονδίας

Φαντάζει απίστευτο, αλλά ισχύει… Στη Σούπερ Λίγκα 1 τα τεστ Covid-19 για τους διαιτητές των αγώνων βαραίνουν τους ίδιους τους ρέφερι, αλλά στη Σούπερ Λίγκα 2 τις ομάδες!

Παράλογο 100% με δεδομένο ότι τα έσοδα της μεγάλης κατηγορίας από τη δεύτερη είναι εκ διαμέτρου αντίθετα για να αυξάνονται τα έξοδα των «φτωχών» ΠΑΕ. 

Του κόσμου τα παράδοξα όμως συμβαίνουν στην Ελλάδα και αποτελούν απόφαση της ΕΠΟ και ήταν η αιτία για να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημητρίου με τον διοικητικό ηγέτης της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκο στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αυτή η αδικία προς τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 έκανε έξαλλο τον Λ. Λεουτσάκο με τον Π. Δημητρίου με τον τελευταίο να δικαιολογεί την εν λόγω απόφαση με το αιτιολογικό ότι στη Σούπερ Λίγκα 1 οι ρέφερι είναι καλύτερα αμειβόμενοι και έτσι μπορούν να αναλάβουν το κόστος των τεστ κορωνοϊού οι ίδιοι.

Η Ομοσπονδία, ωστόσο, όφειλε να βρει λύση προς όφελος των ομάδων και όχι να μετακυλήσει και αυτό το έξοδο στην χιλιοταλαιπωρημένη Β’ Εθνική (ανεξαρτήτως ονομασίας), που κάθε χρόνο ψάχνει το ευρώ με το… ντουφέκι. 

Μοιραστείτε το: