26/01/2022
ΑΕΛ | Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 - 19:56

Ζητά την αφύπνιση Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζου ο Κούγιας!

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ συνδέει την επίθεση στο μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου με το ποδόσφαιρο * Συνεχίζει τις βολές κατά της ΕΠΟ * Ενημερώνει ότι ο Κουτρίκης παραιτήθηκε από το δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας

Αν και από πλευράς της Αστυνομίας η επίθεση που έγινε στο όχημα μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ δεν συνδέεται με το ποδόσφαιρο, εντούτοις ο Αλέξης Κούγιας επιμένει για το αντίθετο.

Σε δήλωσή του, μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης (11/11) ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ζητά από τους μεγαλομετόχους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού (αφήνοντας εκτός την ΑΕΚ...), τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο δηλαδή, να αφυπνιστούν, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά της ΕΠΟ.

Παράλληλα, ενημερώνει ότι o κ. Κουτρίκης, στον οποίο ανήκε το αυτοκίνητο που δέχθηκε την επίθεση από αγνώστους, παραιτήθηκε από το δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας.

Aναλυτικά: «Πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη μου σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό σταθμό είχα δηλώσει ότι αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί τρόμος και αναφερόμουν σε τρομοκρατημένους παράγοντες, ιδιοκτήτες ΠΑΕ, διαιτητές ποδοσφαίρου, παρατηρητές, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι αυτοί οι εγκληματίες του παρασκηνίου που κρύβονται πίσω από όσα παράνομα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να τρομοκρατήσουν και το τελευταίο ανάχωμα νομιμότητας που είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο και προκειμένου να σωθούν από την βέβαια έκπτωση των προσώπων που υλοποιούν τις παράνομες αποφάσεις τους, θα έφταναν με το θράσος που έχουν και με την ατιμωρησία της οποίας απολαμβάνουν να τρομοκρατήσουν και μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο πιθανότατα λόγω της εντιμότητας του δεν ελέγχουν.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρώ τις εσπευσμένες ανακοινώσεις της ΕΠΟ περί του ότι δήθεν η μαφιόζικη επίθεση σε μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο θα αποφασίσει στις 23/11/2021 για την έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη από το Δ.Σ. της ΕΠΟ λόγω της πρωτοφανούς παραβιάσεως των κανονισμών από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της οποίας ήταν μέλη, είναι άσχετη με το ποδόσφαιρο. Αυτή η ανακοίνωση προσβάλλει την δικαστική προσωπικότητα και την εν γένει προσωπικότητα του Προέδρου Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων κ. Κουτρίκη, ο οποίος σημειωτέον ήταν και ο εισηγητής σε αυτή την υπόθεση και αναμένω ανακοίνωση από την Ένωση Διοικητικών Δικαστών, αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου.

Κύριε Αυγενάκη πρέπει να καταλάβετε ότι η ανοχή την οποία επιδεικνύετε σε όλες αυτές τις παρανομίες που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μετατρέψουν την ποδοσφαιρική κοινωνία σε μία τρομοκρατημένη κοινωνία επιπέδου μαφίας στην Σικελία.

Επιτέλους πρέπει να αφυπνιστούν οι κ.κ. Αλαφούζος, Σαββίδης και Μαρινάκης και να αντιληφθούν τι τους περιμένει, αφού δεν ενεργοποιούν όλους τους διωκτικούς μηχανισμούς του ελληνικού κράτους, ώστε να συλλάβουν όπως έγινε και στο παρελθόν όλους αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι θα διώξουν και τους τελευταίους Έλληνες από τα γήπεδα και θα μείνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο ποδοσφαιρικές εταιρείες που ελέγχουν πρόεδροι ενώσεων που έχουν εκλεγεί με παράνομους τρόπους, γήπεδα άδεια από οπαδούς και τους στοιχηματζήδες να στήνουν παιχνίδια ακόμη και τοπικών πρωταθλημάτων».

Μοιραστείτε το: