29/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 - 14:34

Ουδεμία σχέση με το ποδόσφαιρο έχει το σπάσιμο του ΙΧ του δικαστή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

Η Αθλητική Βία κλήθηκε, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει ουδεμία εμπλοκή στον τομέα της και για την υπόθεση ασχολείται το οικείο τμήμα ασφαλείας

Άνθρακας ο… θησαυρός για όσους «είδαν» πίσω από το σπάσιμο αυτοκινήτου δικαστή – μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ ποδοσφαιρική μαφία… Γιατί απλούστατα αποδείχθηκε ότι η επίθεση δεν έχει ουδεμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Η επίθεση αγνώστων, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε όχημα του δικαστή έξω από το σπίτι του είχε κινητοποιήσει αρχικά και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπιση Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ), καθώς η γυναίκα του δικαστή όταν κάλεσε την Αστυνομία είχε αναφέρει ότι ο σύζυγος της είναι στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Από την προανάκριση, ωστόσο, προέκυψε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι παντελώς άσχετο με τον Αθλητισμό. Μάλιστα, ο ίδιος ο δικαστής επισήμανε στις αρχές ότι επειδή τοποθετήθηκε στο Διαιτητικό την 1/11/2021 δεν έχει ακόμα εκδικάσει καμία υπόθεση!

Έτσι την διαλεύκανση της υπόθεσης την έχει αναλάβει πια το οικείο τμήμα ασφαλείας και όχι η ΥΑΒΑΧ. Αυτή η εξέλιξη, πάντως, δικαίωσε και την ΕΠΟ στα όσα υποστήριξε στην ανακοίνωση της για μη συσχέτιση του ποδοσφαίρου.

Μοιραστείτε το: