22/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 - 15:54

Νέο Δ.Σ. στην SL2 για την ΕΡΤ

Το «αγκάθι» των τηλεοπτικών και πάλι στο προσκήνιο…

Τα πράγματα δεν πάνε καλά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο ανάμεσα στην Σούπερ Λίγκα 2 και την ΕΡΤ… Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στα σαββατιάτικα ματς της πρεμιέρας κάποιοι «φωστήρες» επέλεξαν να ρίξουν… μαύρο και στην ενημέρωση μη δίνοντας καμία αναφορά στην ΕΡΑ Σπορ στην εξέλιξη των αναμετρήσεων. Η κατάσταση, την Κυριακή κάπως ομαλοποιήθηκε με τη διοργανώτρια να κάνει κίνηση καλής θέλησης και να δίνει διαπιστεύσεις για να καλυφθούν ραδιοφωνικά τα ματς, αλλά το… αγκάθι παραμένει. Η SL2 είναι στο κατώφλι της 2ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου και πάλι οι… κάμερες της Δημόσιας Τηλεόρασης… αγνοούνται.

Έτσι η Σούπερ Λίγκα 2 δια του προέδρου της Λεωνίδα Λεουτσάκου συγκάλεσε νέο Δ.Σ. για την Τετάρτη (10/11) προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και να παρθούν αποφάσεις, καθώς ήδη έχει σταλεί επιστολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με κονοποίηση και στον Αυγενάκη, για να υπάρξει παρέμβαση ώστε να υπάρξει λύση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας την Τρίτη (9/11) για το Δ.Σ. αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης  :

1) Ενημέρωση σχετικά με την επικοινωνία της Ε.Ρ.Τ. για την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων

2) Διάφορα Θέματα». 

Μοιραστείτε το: