06/12/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 - 22:05

SL2: Λογικά κρίνει τα αιτήματα των ομάδων για τα τηλεοπτικά ο Οικονόμου, αρωγός ο Αυγενάκης

Σε πολύ καλό κλίμα τα είπε η επιτροπή υπό τον Λεουτσάκο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, για να κλείσει άμεσα και αίσια η διαπραγμάτευση με την ΕΡΤ

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι θα έχει για τη Σούπερ Λίγκα 2 το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ.

Το βράδυ της Τρίτης (26/10) έγινε σχεδόν δίωρη συνάντηση της επιτροπής της SL2 με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρώτο να κρίνει λογικά τα αιτήματα των ομάδων της κατηγορίας.

Δεσμεύθηκε, λοιπόν, ότι το θέμα θα συζητηθεί με το κρατικό κανάλι, αφού άλλωστε εκείνος το εποπτεύει, για να προκύψει η λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Η επιτροπή έφυγε ικανοποιημένη από τη συνάντηση, ευχαριστώντας και τον Γ. Οικονόμου, αλλά και τον Λ. Αυγενάκη, οπότε οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα. 

Αναλυτικά: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Γιάννη Οικονόμου, παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με την επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο, τους Αντιπροέδρους κ. Χαράλαμπο Σταμούλη και Αχιλλέα Μπίκα, τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Κηφισιά κ. Χρήστο Πρίτσα, της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ κ. Κωνσταντίνο Καραπαπά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη.

Ο κ. Οικονόμου, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις αναλυτικές θέσεις της Super League 2 σχετικά με την διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος με την ΕΡΤ και συμφώνησε ότι τα αιτήματα των ομάδων είναι λογικά.

Τόνισε, μάλιστα, ότι θα συζητηθεί άμεσα το θέμα με το εποπτευόμενο από τον ίδιο ΔΣ της ΕΡΤ, ώστε να εξευρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις ανάγκες του αναβαθμισμένου πρωταθλήματος της SL2, μετά την αναδιάρθρωση και τα αυστηρότατα κριτήριά της, αλλά και τα συμφέροντα της ΕΡΤ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, είχε καταλυτική συμμετοχή στη συζήτηση, επαυξάνοντας επί των δίκαιων αιτημάτων της Super League 2.

Η Super League 2, ευχαριστεί αμφότερους τους Υπουργούς για το ενδιαφέρον τους και αναμένει σύντομα τις εξελίξεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ένα αίσιο τέλος την προσπάθεια που καταβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος».

Μοιραστείτε το: