28/10/2021
Πρωτάθλημα | Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 - 13:48

Οριστικό τέλος από ΦΙΦΑ σε κάθε ελπίδα για Καβάλα και Ζάκυνθο για SL2, «κλείδωσαν» οι 32 ομάδες

Αρνητική η απάντηση σε οποιαδήποτε εξαίρεση, ώστε να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές και να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα * Καμία σημασία δεν έχει αν η ομάδα του Ιονίου κέρδισε στο Διοικητικό Εφετείο * Τα ίδια ισχύουν φυσικά και Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργο, που ήδη έχουν τελειώσει 

Ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα σε Καβάλα και Ζάκυνθο για την παρουσία τους στη Σούπερ Λίγκα 2 έβαλε οριστικά η ΦΙΦΑ . 

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα (μέσω ΕΠΟ) για να υπάρξει κατ’ εξαίρεση η δυνατότητα μεταγραφών. Έτσι οι δύο ομάδες, που δεν διαθέτουν ούτε κατ’ ελάχιστο εννέα επαγγελματικά δελτία, δεν πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της SL2 και μοιραία μένουν εκτός.

Αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζεται από οποιαδήποτε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, που όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ιονίου τους δικαίωσε. Κοινώς ανεξάρτητα από την ΕΕΑ και το δικαστήριο η Ζάκυνθος δεν θα είναι στη Σούπερ Λίγκα 2, όπως και η Καβάλα, ενώ τα ίδια ισχύουν τόσο για τη Δόξα Δράμας, όσο και τον Ασπρόπυργο, όπως είναι ήδη γνωστό.

Και οι τέσσερις αυτές ομάδες αν θέλουν και προλάβουν, θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, κάτι που έχει πράξει ήδη η Δόξα Δράμας. 

Με όλα αυτά βέβαια, κλείδωσε οριστικά και αμετάκλητα ότι η Σούπερ Λίγκα 2 θα διεξαχθεί με 32 ομάδες (σε δύο ομίλους), όσες δηλαδή μπήκαν στην κλήρωση.

Μοιραστείτε το: