29/01/2022
ΑΕΚ | Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 - 14:44

ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια για το ταβάνι των 25.000 θεατών

«Σε γεμάτα γήπεδα οι αντίπαλοι και εμείς σε μισοάδειο ΟΑΚΑ» η θέση της Ένωσης

Την απόφαση για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα αλλά με ανώτατο όριο τους 25.000 θεατές σχολίασαν την Παρασκευή (9/7) στην ΑΕΚ.

Η δυσαρέσκεια στις τάξεις των ανθρώπων της Ένωσης είναι έντονη με την απόφαση της Κυβέρνησης καθώς θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλο μειονέκτημα, λόγω του ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Και αυτό διότι το ΟΑΚΑ είναι ένα αχανές στάδιο ενώ όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» οι αντίπαλοι θα παίζουν σε γεμάτα γήπεδα και εμείς σε ένα μισοάδειο.

Σαφώς και στα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος ο αριθμός των θεατών αναμένεται πολύ μικρότερος, όμως και στα ντέρμπι η ΑΕΚ θα έχει… πρόβλημα καθώς αναλογικά με το ποσοστό προσέλευσης σε συνάρτηση με τους ανταγωνιστές (40%) της θα είναι ακριβώς στο μισό.

Για τον λόγο αυτό οι διοικούντες την Ένωση έχουν ήδη προχωρήσει σε ενέργειες για επανεξέταση προς τις αρμόδιες αρχές και τις επόμενες ώρες αναμένεται οι επαφές αυτές να κορυφωθούν.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν τον σκοπό τους και να μην έχουν αυτό το ντεζαβαντάζ έναντι των αντιπάλων τους, ενώ συν τοις άλλοις θα έχουν και σημαντικές απώλειες στα έσοδα από τα παιχνίδια στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Μοιραστείτε το: