04/06/2020
ΑΕΚ | Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 - 14:20

Στην Περιφέρεια Αττικής ο «Τίγρης»

Συνάντηση με τον Γιάννη Σγουρό θα έχει την Τρίτη (5/11) ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την αγωνιστική και οικονομική αναγέννηση της ΑΕΚ πρωτεύοντα ρόλο παίζει φυσικά η ανέγερση του νέου γηπέδου της Ένωσης. Ήδη μια «γεύση» έχει δοθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το πώς θα είναι εξωτερικά το νέο «σπίτι» του «Δικεφάλου» αλλά την Τετάρτη (6/11) άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για την «Αγιά Σοφιά» στην επίσημη παρουσίαση.
 
Ωστόσο, μια ημέρα πριν, ο «Τίγρης» θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Σγουρό. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ θα έχει τετ α τετ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δυο πλευρών για την χρηματοδότηση ύψους 20 εκατ. ευρώ που δίνει η Πολιτεία για την ανέγερση του νέου γηπέδου της Ένωσης.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρει: «Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 10.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των κ.κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, Πέτρου Παππά και Δημήτρη Ανδριόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής».
Μοιραστείτε το: