05/06/2020
ΑΕΚ | Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 - 11:56

Έκαναν «φτερά» οι προσκλήσεις

«Δίψα» των φίλων της ΑΕΚ να βρεθούν στην παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς»

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα γίνει από την ΑΕΚ η ψηφιακή παρουσίαση του νέου γηπέδου και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού που θα βρίσκεται σε αυτό. 

Η εκδήλωση, ως γνωστόν, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (6/11) και η «δίψα» των φίλων της Ένωσης να παραβρεθούν στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση είναι πολύ μεγάλη.

Οι... τυχεροί, όμως, θα είναι περίπου 900 και έχουν ήδη επιλεχθεί, καθώς τους έχουν σταλεί προσκλήσεις. Και όπως ενημέρωσαν και επίσημα οι «κιτρινόμαυροι», αυτές οι προσκλήσεις ήδη... εξαφανίστηκαν.

Η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι οι προσκλήσεις για την εκδήλωση της 6ης Νοεμβρίου όπου θα γίνει η παρουσίαση της “Αγιά Σοφιάς” και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού, ήδη δόθηκαν.

Κατανοούμε τη δίψα όλων των ΑΕΚτζήδων να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά τη συγκεκριμένη ιστορική παρουσίαση, γνωρίζοντας πόσα πολλά σημαίνει για όλους μας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό εξ αρχής.

Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι μεγάλος και έχει συμβολική σημασία αλλά ήταν δεδομένο ότι θα υπερκαλυπτόταν άμεσα. Οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές και δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους μη έχοντες.».
Μοιραστείτε το: