30/05/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 - 21:10

Αγώνας δρόμου για τον Εθνικό Αστέρα!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2 ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ * ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ * ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Την Τετάρτη 22/2 θα ανακοινωθούν οι ορισμοί της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής από τη διοργανώτρια μικρή λίγκα… Σύμφωνα με πληροφορίες του apollon1891.gr, στον αέρα βρίσκεται το ματς Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας, εξαιτίας των ληξιπρόθεσμων οφειλών που κυνηγούν την ομάδα της Καισαριανής… Έτσι, το πρωί της Τετάρτης θα γίνει αγώνας δρόμου για να καλυφθεί ένα ποσό της τάξης των 14.000 ευρώ που απαιτείται και να οριστεί ο αγώνας, διότι διαφορετικά ο Εθνικός Αστέρας θα χάσει την αναμέτρηση στα χαρτιά.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτή, δεν θα οριστεί το ματς του Διαγόρα, ο οποίος βάσει προγράμματος υποδέχεται τον Πλατανιά. Η ομάδα της Ρόδου, ούτως ή άλλως, δεν έχει πια πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την οποία η Ένωση Β’ – Γ’ Εθνικής αναγνωρίζει, και αναμένεται να αποβληθεί και τυπικά από αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή. Έτσι, ο πρωτοπόρος Πλατανιάς θα πάρει το πιο ξεκούραστο φετινό τρίποντό του, ενώ ο Διαγόρας, εκτός των άλλων, συμπληρώνει τρία ματς που δεν γίνονται με δική του υπαιτιότητα και αποβάλλεται οριστικά και αμετάκλητα. Θυμίζουμε πως, πέρα από το ματς της περασμένης αγωνιστικής που έχασε στα χαρτιά η ομάδα του σμαραγδένιου νησιού με την Καλλονή, είχε μηδενιστεί και για τον εντός αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Μοιραστείτε το: