24/11/2020
ΑΕΛ | Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 - 18:02

Γρηγορίου: «Είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε»

Προβληματισμένος ο προπονητής της ΑΕΛ

Με το βαρύ 4-1 έχασε η ΑΕΛ από την ΑΕΚ και ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε λόγο για επαναλαμβανόμενα λάθη των παικτών του, που στοιχίζουν σε βαθμούς.

Μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των «βυσσινί» δήλωσε: «Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρώ ότι κάναμε δώρο στον αντίπαλο. Όταν ισοφαρίζεις σε αυτό το λεπτό και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος κάνουμε δώρο το δεύτερο γκολ σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, δύσκολα μετά μπορείς να επανέλθεις στο παιχνίδι. Η ομάδα για 72 λεπτά έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Όποιος δει το σκορ θα πιστέψει ότι ήταν εύκολο για την ΑΕΚ. Δεν ήταν όμως έτσι. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια.

Δεν είναι θέμα να διορθωθεί το μυαλό των παικτών. Είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε. Έχουμε την ατυχία ότι τα λάθη μας γίνονται γκολ. Το λάθος είναι καθαρά ατομικό για κάθε παίκτη. Δεν είναι θέμα συνολικής δουλειάς. Ευελπιστώ στο μέλλον να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και να εκμεταλλευτούμε του αντιπάλου».

Και πρόσθεσε: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε τις αλλαγές. Κομβικό ήταν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Μετά και το τρίτο όλα τελείωσαν επί της ουσίας. Απόλυτα λογικό να μείνει ο Καρέρα στο τρίτο γκολ, γιατί έφυγε το άγχος. Εγω μένω στο δικό μας λάθος και στο 2-1».

Μοιραστείτε το: