24/11/2020
ΑΕΚ | Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 - 17:45

Καρέρα: «Το γκολ του Σιμόες ξεμπλόκαρε τον αγώνα...»

Αυτό τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ

Με 4-1 νίκησε την ΑΕΛ η ΑΕΚ, έβαλε ωραία γκολ, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε σε αυτό του Σιμόες, τονίζοντας ότι ξεμπλόκαρε την επικράτηση της Ένωσης.

«Και τα τέσσερα γκολ που χρειάστηκαν ήταν σημαντικά γιατί μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Αν διαλέξω ένα θα διάλεγα του Σιμόες, γιατί… ξεμπλόκαρε τον αγώνα», είπε ο Ιταλός τεχνικός στη Νοva.

Επίσης, ανέφερε:

Για το ματς και το πώς το είδε: «Η αλήθεια είναι πως ήξερα πως θα ήταν δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα, που είναι καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικό μας λάθος».

Μια μικρή αλλαγή που κάναμε ήταν να μετακινήσουμε τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά. Και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα, όμως δυσκολευτήκαμε να βρούμε χώρους. Έπαιξε πολύ καλά ο αντίπαλος στην άμυνα».

Για τις επιλογές που έχει και πώς νιώθει ο ίδιος: «Για έναν προπονητή είναι πολύ σημαντικό να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Ειδικά αυτή την περίοδο που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι μία βοήθεια για τον προπονητή να μπορεί να επιλέξει».

Μοιραστείτε το: