28/11/2020
Ειδήσεις | Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 - 12:15

Ο Μπάγεβιτς φέρεται να έπιασε από το λαιμό τον αθλητικό διευθυντή της Βοσνίας

Όπως αναφέρουν τα Μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας, πριν τον αγώνα κόντρα στην Ιταλία, ο Σερβοέλληνας τεχνικός χειροδίκησε σε βάρος του Μισίμοβιτς *Διαψεύδει το περιστατικό ο πρώτος

Επεισόδιο μεταξύ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του αθλητικού διευθυντής της Εθνικής Βοσνίας πριν τον αγώνα του Nations League, κόντρα στην Ιταλία, αποκάλυψαν τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «φόκους μπα», ο πρώην πλέον τεχνικός των Βόσνιων,έπιασε από το λαιμό τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.

Αιτία μία συνέντευξη του δεύτερου στο πρόσφατο παρελθόν, στην οποία δήλωσε τα εξής: «Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό.

Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς».

Πάντως, ο ίδιος ο Μπάγεβιτς διέψευσε το περιστατικό σημειώνοντας πως απλά οι δύο άντρες τα είπανε: «Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι' αυτό, παρά για το παιχνίδι. Τίποτα δεν συνέβη, τίποτα. Μιλήσαμε και τίποτα άλλο».

Μοιραστείτε το: