01/12/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 - 17:23

Βλέπει βελτίωση ο Μπόλονι...

Αισιόδοξος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδας του

Το ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλό με το Χ κόντρα στον Βόλο, αλλά ο Ρουμάνος προπονητής αισιοδοξεί ότι τα πράγματα θα φτιάξουν.

Μιλώντας την Πέμπτη (29/10) στη Νοva, o τεχνικός των «πράσινων» είπε ότι ήδη βλέπει βελτίωση και είναι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στις προπονήσεις.

«Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω, όσον αφορά την επικοινωνία μου και την επαφή με τους παίκτες, τα πράγματα είναι εντάξει. Επίσης όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτά που θέλω, η προσπάθειά τους, ο στόχος να ανεβάσουν τον πήχυ, τα πάνε πολύ καλά και θέλω να τους συγχαρώ.

Ξέρω επίσης ότι η κουλτούρα του Παναθηναϊκού ζητάει περισσότερα και διαφορετικά πράγματα και βέβαια πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι οι δυσκολίες έρχονται από τον ουρανό. Αυξάνουμε την ποσότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή και είναι σαφές πως όλες οι δυσκολίες δεν θα λυθούν μονομιάς.

Είμαι αισιόδοξος διότι οι απαντήσεις που παίρνω είναι θετικές και αυτή είναι η στιγμή που τεστάρεται ο ίδιος ο προπονητής. Αν μιλήσουμε παραπάνω από αυτά, θα κάνουμε κακό. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι μια βελτίωση. Πάμε προς το καλύτερο. Εμείς όλοι όσοι βρισκόμαστε πέριξ του Παναθηναϊκού, από το ανώτατο ως το κατώταρτο σημείο έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα», ανέφερε ο Μπόλονι.

Επίσης, είπε:

Για το αν η ομάδα του έχει ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης από τον Βόλο στο 92': «Δεν θα έλεγα ότι είναι σοκ. Συμβαίνει να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ακολούθησε μια θλίψη και στεναχωρηθήκαμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες μου όμως είναι επαγγελματίες, το ξεπέρασαν και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα».

Για τη Λαμία που αποτελεί κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω τις δυσκολίες, αλλά τα ρεκόρ έχουν φτιαχτεί για να καταρρίπτονται»

Για την κατάσταση του Βιγιαφάνιες: «Ξέρω ότι είναι ένας δημοφιλής και αγαπητός παίκτης, ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έκανε πολύ λίγες προπονήσεις και ξέρω ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα για δύο λόγους. Γιατί πριν από τρία χρόνια κέρδισε την καρδιά των φιλάθλων και για να συνεχίσει έτσι, κατανοώντας το συναίσθημα των φιλάθλων, αλλά υπάρχει και μια αλήθεια.

Με μένα προπονήθηκε μόλις δύο φορές, μερικές φορές καλύτερα μερικές όχι και τόσο, αλλά θέλει να προοδεύσει. Όταν θα επανέλθει ο παίκτης θέλω να είναι στο 100% των δυνατοτήτων του. Θέλω να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο υποτροπής γιατί αν υποτροπιάσει δε θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Μοιραστείτε το: