05/12/2020
ΑΕΛ | Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 - 17:06

Δεν ξεχνούν τον Μπλιώνα στην ΑΕΛ

Πέρασαν 34 χρόνια από τον θάνατο του άτυχου φιλάθλου από φωτοβολίδα

Τη Δευτέρα (26/10) συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από την ημέρα που ο άτυχος Χαράλαμπος Μπλιώνας έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα στο Αλκαζάρ, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, και στην ΑΕΛ δεν τον ξεχνούν.

Οι «βυσσινί» ανέβασαν σχετικό κείμενο στην ιστοσελίδα τους, εκφράζοντας τη θλίψη τους και τονίζοντας ότι παραμένει αθάνατος ο αείμνηστος φίλαθλος της θεσσαλικής ομάδας.

Αναλυτικά: «26 Οκτωβρίου 1986. Η πρώτη δολοφονία σε ελληνικό γήπεδο, με το αθώο αίμα του 29χρονου καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιώνα, να βάφει τις κερκίδες του Αλκαζάρ! Μία ολόκληρη χώρα συγκλονίζεται από το απίστευτο γεγονός και η αγανάκτηση για την φρικώδη έκφανση του χουλιγκανισμού, κυριεύει κάθε ανθρώπινη υπόσταση.

Η οικογένεια της ΑΕΛ για μία ακόμη φορά βυθίζεται στην ανείπωτη θλίψη, την ίδια ώρα που εκατομμύρια "γιατί" ζητούν μάταια ίχνος έστω ερμηνείας.

Σήμερα, 34 χρόνια μετά, η αποφράδα εκείνη μέρα ξανάρχεται μακάβρια στους λογισμούς μας και η εικόνα του φορείου με το άψυχο σώμα του Μπάμπη να διασχίζουν το εμβρόντητο Αλκαζάρ, συνθλίβει τις ψυχές μας. Αθάνατος!!!».

Μοιραστείτε το: