02/12/2020
Ελλάδα | Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 - 13:33

Τζιτζικώστας: «Ένα βήμα πριν το καθολικό lock down οι Σέρρες»

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Ένα βήμα πριν τη λήψη μέτρων που θα οδηγήσουν σε καθολικό lockdown βρίσκονται οι Σέρρες, σύμφωνα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος χαρακτήρισε ιδιαίτερα κρίσιμη την κατάσταση.

 Ο κ. Τζιτζικώστας, στην έναρξη της ευρείας σύσκεψης φορέων που είναι προγρμματισμένη για την Κυριακή (25/10) στην αντιπεριφέρεια Σερρών παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, τόνισε πως το πρόβλημα της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού εστιάζεται κατά 90% στο δήμο Σερρών.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε ότι «Η αύξηση των κρουσμάτων είναι μεγάλη και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, τα οποία πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα από όλους, η πόλη των Σερρών θα περάσει στο επόμενο «επίπεδο 4».

Και συμπλήρωσε πως: «Είμαστε όλοι κουρασμένοι από τα συνεχή μέτρα που εφαρμόζονται, όμως μέχρι να υπάρξει εμβόλιο ή ικανή φαρμακευτική αγωγή απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προσωπικής προστασίας γιατί μόνο έτσι θα μειώσουμε την έξαρση της πανδημίας».

 

Μοιραστείτε το: