30/11/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 - 14:51

Απόλλων Σμύρνης: Καραντίνα για δύο λόγω κορωνοϊού

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε ότι ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του τεχνικού τιμ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 * Ανακοινώθηκε η αποστολή χωρίς ονόματα εν όψει Λαμίας

Δύο κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, το Σάββατο (24/10), έπειτα από τα αποτελέσματα των τεστ που είχαν υποβληθεί όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου των «κυανολεύκων. Αμφότεροι τέθηκαν σε καραντίνα, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, με τα ονόματά τους να μην έχουν γίνει γνωστά.

Να σημειωθεί, ότι όπως ενημέρωσαν από την ΠΑΕ: «Τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, εκ νέου, σε τεστ COVID-19 όπως επιβάλει το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπή της ΓΓΑ (ΥΕΕ-ΓΓΑ), σε συνεργασία με την Αθλητική Επιτροπή του ΕΟΔΥ».

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής (25/10, 18:15) με τη Λαμία στη Ριζούπολη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, με τον Γιώργο Παράσχο μετά το πέρας της προπόνησης του Σάββατου (24/10) να ανακοινώνει αποστολή 23 ποδοσφαιριστών δίχως ονόματα.

Μοιραστείτε το: