30/11/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 - 12:56

Μπάρλος: «Διαχώριζαν παίκτες και πρόσωπα, είχαν χαθεί τα αποδυτήρια»

Για την απομάκρυνση του τεχνικού επιτελείου μίλησε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής * Αναβολή στο φιλικό με τον Θεσπρωτό

Στην εφημερίδα «Κόσμος» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να απομακρύνει από την Παναχαϊκή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο αλλά και το τεχνικό του επιτελείο.

Ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» επίσης μίλησε και για τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λουμπαρδέα.  

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Θέλησα το καλοκαίρι να δώσω μια ευκαιρία σε τρεις ανθρώπους που είχαν κίνητρο. Πιστεύω ότι το ήθελαν, ήταν θέμα ικανοτήτων να τα καταφέρουν για να επιτευχθεί ο στόχος, κάτι που δεν το είδαμε όλο αυτό το διάστημα που ήσαν στην ομάδα. Δεν μετάνιωσα για την επιλογή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των υπολοίπων. Το κριτήριο μου είναι η μεγάλη μου πίστη στον Θεό και δεν θα αναλύσω το θέμα που συνέβη στον αγιασμό της ομάδας. Δεν υπήρχε καμία βαρύτητα και καμία επιβολή στους παίκτες της ομάδας. O Νίκος Λουμπαρδέας δεν είχε καμία οργάνωση ως τεχνικός διευθυντής ως προς την δομή που έπρεπε να υπάρχει στην ομάδα. Αδιαφορία και άγνοια ευθύνης. Πιστεύω στην αντίληψη του κάθε ανθρώπου και αυτό αποτυπώνεται παντού.

Άρα μιλάμε για μυαλά που θα διαχειριστούν το εγχείρημα και όχι για πρόσωπά. Είμαι επιχειρηματίας και αντιλαμβάνομαι τα πάντα. Άρα κυριάρχησε η ασάφεια και οι φθηνές δικαιολογίες. Είμαι αισιόδοξος για το ροτέισον που έγινε, μπορώ ενστικτωδώς να το αντιληφθώ. Ηρέμησα από την αβεβαιότητα που εξέπεμπαν σε εμένα και σε όλους. Διαχώριζαν παίκτες και πρόσωπα, είχαν χαθεί τα αποδυτήρια. Το κλίμα ήταν του μυαλού τους ότι ήταν καλό στην ομάδα. Δεν αξιολογήθηκαν οι υπάρχοντες παίκτες που είχαμε λόγω άγνοιας, αλλά συνεχώς υπήρχαν κρίσεις και από τους 3, Ελευθερόπουλο, Βενετίδη, Λουμπαρδέα. Άλλο τι νομίζεις πως είσαι και άλλο να είσαι. Και εμείς έχουμε την ψυχή να πάμε έως τέλους, αυτοί όχι. Και για αυτό αποφάσισα και για τους πέντε το τέλος τους από την Παναχαϊκή».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο δήλωσε ότι : «Με έπεισε ότι είναι ο καλύτερος για τον πάγκο της Παναχαϊκής. Βαρύς, σοβαρός, με μυαλό».

Στο μεταξύ, οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν την αναβολή του φιλικού με τον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό με τον Θεσπρωτό για την Κυριακή (25/10) στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά αναβάλλεται καθώς η ομάδα της Ηγουμενίτσας λόγω μιας αλλαγής στο πρόγραμμα της δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Πάτρα.

Οι «κοκκινόμαυροι» στις 15:30 την Κυριακή (25/10) θα αντιμετωπίσουν τον Αίαντα Γαστούνης στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν από το Panachaiki TV».

Μοιραστείτε το: