01/12/2020
Ελλάδα | Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 - 01:32

Χρυσή Αυγή: Παραμένει άφαντος ο Παππάς

Επεισοδιακή η παράδοση Μιχαλολιάκου * Ποιοι βρίσκονται ήδη στη ΓΑΔΑ

Η οριστικοποίηση της φυλάκισης του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έφερε και τις σχετικές συλλήψεις την Πέμπτη (22/10), αν και αυτό δεν ισχύει για τον Χρήστο Παππά.

Ο θεωρούμενος υπαρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος παραμένει άφαντος, ενώ μέσω του συνηγόρου του Περικλή Σταυριανάκη ο Παππάς δήλωσε προκλητικά ότι αποφάσισε να μην εμφανιστεί ενώπιον των δικαστικών άρχων, γιατί πιστεύει ότι θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεσή του στο Εφετείο.

Παράλληλα, επεισοδιακή ήταν η παράδοση του Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς η κόρη του Ουρανία και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, ήταν άκρως προκλητικές.

Συγκεκριμένα, πίσω από το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος βρισκόταν ένα άλλο με την Ε. Ζαρούλια και την Ο. Μιχαλολιάκου, με την πρώτη να επιχειρεί να... πατήσει δημοσιογράφους (!), ενώ η κόρη τούς έβριζε.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Πατέλης, Γιάννης Καζαντζόγλου, Γιώργος Τσακανίκας, Αναστάσιος Πανταζής, Μάρκος Ευγενικός, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Μάριος Αναδιώτης και Ιωάννης-Βασίλειος Κομιανός παραδόθηκαν, έχοντας οδηγηθεί στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μέχρι τη μεταγωγή τους στις φυλακές.

Μοιραστείτε το: