28/10/2020
Ελλάδα | Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 - 14:37

Πάρτι με 1.500 άτομα στην Θεσσαλονίκη τον καιρό του κορωνοϊού

Συνωστισμός σε ΑΠΘ και Αριστοτέλους το βράδυ του Σαββάτου (17/10)

Παρότι τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται συνεχώς στην χώρα μας, τα πάρτι συνωστισμού στην χώρα μας συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (17/10) πραγματοποιήθηκε πάρτι, σε προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με 1.500 άτομα να συγκεντρώνονται και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο πάρτι συμμετείχαν εκατοντάδες νεαροί, οι οποίοι δεν τήρησαν κανένα μέτρο προφύλαξης για τον κορωνοϊό, καθώς ο ένας βρισκόταν δίπλα στον άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία, στο πλαίσιο των αυξανόμενων ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, προχώρησε πρόσφατα στην αναστολή λειτουργίας λόγω υπεράριθμων πελατών σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και πρόστιμο και τριήμερο λουκέτο σε δεύτερο κατάστημα που λειτούργησε μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα νούμερα του ιού στην Ελλάδα, καθώς το Σάββατο (17/10) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 482 νέα κρούσματα με τα 78 να είναι στη Θεσσαλονίκη,

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου (17/10), δεκάδες νέοι, στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς να κρατούν της αποστάσεις για να παρακολουθήσουν ένα δρώμενο από νεαρούς στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μοιραστείτε το: