23/10/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 - 00:16

Μπόλονι: «Αναλαμβάνω τη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είμαι μάγος»

Ο νέος κόουτς του «τριφυλλιού» αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του έχει διάρκεια 1,5 χρόνου

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 πιάνει δουλειά στον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι… Το δήλωσε ο ίδιος στην ουγγρική ιστοσελίδα Nezmeti Sport ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είναι μάγος»! Λογική τοποθέτηση από τον Ρουμάνο προπονητή, που αναλαμβάνει τους «πράσινους» σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του είναι διάρκειας 1,5 χρόνου.

Αναλυτικά, ο Μπόλονι είπε: «Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Έτσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζούσε στην ουγγρική πρωτεύουσα και του αδερφού μου.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στην ταχυδακτυλουργία.

Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο

Ένας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».

Μοιραστείτε το: