28/10/2020
Κόσμος | Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 - 21:31

Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα στο βόρειο Παρίσι φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ»

Έγκλημα τρομοκρατίας αναστάτωσε τις Αρχές της Γαλλίας την Παρασκευή

Τυφλός φανατισμός… Στυγερό έγκλημα τρομοκρατίας συγκλονίζει τη Γαλλία. Ένας 48χρονος αλγερινής εθνικότητας, σωσμένος με εκρηκτικά αποκεφάλισε εκπαιδευτικό στην περιοχή Κονφλάνς Σαντ-Ονορίν του βορείου Παρισιού το απόγευμα της Παρασκευής (16/10).

Ο άτυχος άνδρας ήταν καθηγητής ιστορίας του γιού του δράστη και το συμβάν έγινε κοντά σε σχολικό κτίριο, ενώ σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο δολοφόνος τη στιγμή του αποκεφαλισμού φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»!

Ο δε δράστης, που αρχικά απειλούσε τους αστυνομικούς όταν έφτασαν στην περιοχή, έπεσε εν τέλει νεκρός από τα πυρά των Αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το «FranceNews24» ο δράστης φαίνεται πως προχώρησε στην πράξη του με αφορμή την δημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ από το σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo»!

Τέλος, την διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, που βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο, αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως στο Παρίσι.

Μοιραστείτε το: