31/10/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 - 18:00

Σπανός: «Ο Ιωνικός με την οργάνωση που έχει συγκρίνεται με ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1»

Ο έμπειρος τεχνικός των Νικαιωτών θεωρεί ευτύχημα ότι η οικογένεια Τσιριγώτη είναι οπαδοί του συλλόγου

Tο μυστικό της ομάδας είναι ότι έχει πρόεδρο που είναι οπαδός του Ιωνικού είπε ο προπονητής των Νικαιωτών, Δημήτρης Σπανός. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι Ένα 90,4» την Παρασκευή (16/10), χαρακτήρισε, επίσης, τους «κυανόλευκους» υπολογίσιμη δύναμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

«Έχει γίνει βίωμα σ’ έναν προπονητή που δουλεύει στην Super League 2 τα τελευταία χρόνια, να μην γνωρίζει ακριβώς πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε συνηθίσει πια. Δυστυχώς στην Ελλάδα σε αυτό το κομμάτι του ποδοσφαίρου δεν λειτουργούμε καλά, πρέπει να γίνει πιο σωστός προγραμματισμός.

Η ομάδα είναι πολύ δυνατή τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό συμβαίνει λόγο παρουσίας της οικογένειας Τσιριγώτη, που είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Παρόλα αυτά δεν θέλω να πω οτι η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο, καθώς βασική προϋπόθεση είναι να φτιαχτούμε γρήγορα και παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε που θα φτάσουμε.

Επειδή ξέρω χρόνια την οικογένεια Τσιριγώτη, το βασικό κομμάτι είναι οτι ο πρόεδρος είναι οπαδός του Ιωνικού, αγαπάει την ομάδα την οποία χρηματοδοτεί, ενώ και η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Μάλιστα υπάρχει τέτοια οργάνωση στην ομάδα που ξεπερνά ακόμη και ομάδες της SuperLeague 1. Θεωρώ οτι σε λίγα χρόνια ο Ιωνικός θα είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για να μπορέσεις να κερδίσεις σε μια πρεμιέρα πρέπει να έχεις αυτό που έχει ο Ιωνικός, δηλ dna, πάθος, θέληση και τον αγωνιστικό τσαμπουκά. Τα υπόλοιπα είναι καλή φυσική κατάσταση και μυαλό. Εφέτος θα είναι ένα πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι. Θα υπάρχουν 22 παιχνίδια ντέρμπι και όποια ομάδα πιστέψει οτι παίζει με έναν εύκολο αντίπαλο θα έχει προβλήματα. Στην Super league 2 πρέπει να είναι όλοι σοβαροί και να ξέρουν που πατάνε.

Είναι παράλογο σε ανοιχτό χώρο να μην υπάρχει μια μερίδα φίλαθλων στα γήπεδα, αρκεί βέβαια να φοράνε μάσκα και να κρατάνε αποστάσεις. Ο Ιωνικός έχει πολύ κόσμο και θα είναι πλήγμα η απουσία του για εμάς, εμείς θα θάλαμε την δύναμη μας δίπλα και θα ήταν ευχάριστο να τους έχουμε στην εξέδρα».

 

 

Μοιραστείτε το: