23/10/2020
ΑΕΛ | Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 - 18:13

AEΛ: Θα κάνει ιατρικά και εργομετρικά τεστ ο Γιουνές και βλέπουμε...

Ανοικτό να αποκτηθεί τελικά ο Τυνήσιος φορ * Τι ισχύει με την τετράδα των αρχηγών

Αν και η ΑΕΛ διέψευσε τις προάλλες ότι ενδιαφέρεται για τον Χαμζά Γιουνές, εντούτοις παραμένει ανοικτό το θέμα της απόκτησης του Τυνήσιου φορ.

Την Τετάρτη (14/10) οι Θεσσαλοί ενημέρωσαν ότι ο ίδιος ο 34χρονος επιθετικός ζήτησε να κάνει ιατρικά και εργομετρικά τεστ και αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά να μην γίνει η μεταγραφή, με το αίτημά του να γίνεται δεκτό.

«Ο Hamza Younes μετά τη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ των λόγων με τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, επικοινώνησε σήμερα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και ζήτησε να του επιτρέψουμε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι άριστα, τότε να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του και το αίτημα του έγινε δεκτό», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «βυσσινί».

Με άλλη ανακοίνωση η ΑΕΛ ξεκαθάρισε τι ισχύει με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά: «Διάφορα site, μεταξύ των οποίων και το site aelole, το οποίο αναπαράγει κάθε αρνητική δήλωση - ανακοίνωση εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, δημοσιοποίησαν τους νέους αρχηγούς της ΠΑΕ ΑΕΛ με εντελώς λάθος τρόπο.

Με απόφαση του κ. Κούγια διορθώθηκε ένα λάθος, αφού είχαν επιλεγεί αρχηγοί εκτός της φιλοσοφίας που λειτουργεί η ΠΑΕ ΑΕΛ, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Στο σημερινό ρόστερ της ΑΕΛ παλαιότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι ο 19χρονος Δημήτρης Πινακάς, αφού είναι στην ΑΕΛ από 12 ετών, ο οποίος όμως λόγω της απειρίας και του νεαρού της ηλικίας του, επελέγη ως τέταρτος αρχηγός.

Παλαιότεροι ποδοσφαιριστές στην ΑΕΛ και οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα είναι: ο Nikola Zizic, ο οποίος όμως τόσο την προηγούμενη σεζόν όσο και την τρέχουσα αντιμετωπίζει συνεχή προβλήματα τραυματισμού και συνήθως είναι εκτός αποστολής, όπως δυστυχώς συμβαίνει και τώρα και ο Radomir Milosavljevic, ο οποίος και στην ομάδα από την οποία προέρχεται ήταν αρχηγός αλλά και στην ΑΕΛ έχει προσφέρει ανεκτίμητες αγωνιστικές υπηρεσίες και έχει επιδείξει ξεχωριστό ήθος.

Αρχηγοί στις ομάδες τους επί σειρά ετών ήταν τόσο ο Tim Sparv, ο οποίος είναι και εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας, αλλά είναι μόνο λίγες εβδομάδες κοντά μας, αλλά και ο Gabriel Torje, ο οποίος τον Ιανουάριο θα συμπληρώσει ένα χρόνο στην ομάδα μας και γι' αυτό και επελέγη ως δεύτερος αρχηγός μετά τον Milosavljevic, ενώ ο Tim Sparv εξελέγη ως τρίτος, αλλά εφόσον στο τέλος της σεζόν ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ΑΕΛ, δεν αποκλείεται να είναι αυτός πρώτος και δεύτερος αρχηγός ή αντιστρόφως λόγω της μεγάλης ποδοσφαιρικής τους αξίας και των ηγετικών προσόντων τους.

Ο Δημήτρης Πινακάς επελέγη ως τέταρτος αρχηγός αντί του Μανώλη Μπέρτου, λόγω του ότι η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή έχει μία δεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών εκ των οποίων αυτός είναι ο πρώτος που έγινε βασικός.

Αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννενα πέρα της δεκαετίας και με ηγετικά στοιχεία, είναι και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ, αλλά είναι μόνο ένα χρόνο κοντά μας.

Επομένως, η σειρά των αρχηγών της ΑΕΛ, είναι:

1ος αρχηγός Radomir Milosavljevic

2ος αρχηγός Gabriel Torje

3ος αρχηγός Tim Sparv και

4ος αρχηγός Δημήτρης Πινακάς».

Μοιραστείτε το: