07/12/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 - 14:58

SL2: Μετατέθηκε για την 1 Νοέμβρη η έναρξη ελέω ΕΡΤ, στις 7/11 αρχίζει η FL...

Απορρίφθηκε από το Δ.Σ. ομόφωνα η συζήτηση της… αστείας πρότασης Νίκης Βόλου και Καβάλας για να αυξηθούν εδώ και τώρα οι ομάδες σε 14, ώστε να βολεύονταν αμφότερες! * Όλες οι αποφάσεις

Αναγκαστικά πιο αργά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2, εξαιτίας της μη επίτευξης συμφωνίας με την ΕΡΤ για νέο τηλεοπτικό συμβόλιαο. Έτσι το Δ.Σ. της Ένωσης SL2-FL μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10) αποφάσισε να μεταθέσει την εναρκτήρια σέντρα για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 αντί για το διήμερο 24-25/10 που είχε αρχικά οριστεί η 1η αγωνιστική…

Η δε Football League, η οποία εκτός των άλλων βιώνει και το δικαστικό… μπούλινγκ της Νίκης Βόλου με τις συνεχείς προσφυγές (άνευ ουσίας και ελπίδας στην πραγματικότητα) αποφασίσθηκε να ξεκινήσει στις 7/11, αλλά χωρίς να καθοριστούν οι όμιλοι, μετά και τη νέα δικαστική κίνηση των «κυανόλευκων» της Μαγνησίας, που τώρα ζητούν να μην ανέβει η Σαντορίνη και να υποβιβασθούν οι Καλαμάτα, Τρίγλια, Ιάλυσος και Ασπρόπυργος.

Για να αντιληφθείτε τη μη σοβαρότητα των ανθρώπων, που ηγούνται την ιστορική Νίκη Βόλου, την ίδια στιγμή, που προσέφυγαν ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο (πρόσφατα απορρίφθηκε το αίτημα τους για την αναπλήρωση των κενών στην SL2) έστειλαν επιστολή προς τη διοργανώτρια ζητώντας με πρόταση τους να γίνει εδώ και τώρα αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκα 2 από 12 σε 14 ώστε να καταφέρουν από το… παράθυρο να ανέβουν μαζί με την Καβάλα. Το εν λόγω θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και απορρίφθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. Ούτως ή άλλως αύξηση τέτοια δεν μπορεί να γίνει, αφού με τελεσίδικη δικαστική απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο η σεζόν 2020-21 θα έχει 12 ομάδες (πρόκειται για τη γνωστή μεγάλη δικαστική επιτυχία των Χανίων).

Επίσης, ομόφωνα αποφασίσθηκε να ζητηθεί από την ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών από την περσινή σεζόν, η οποία ελέω κορωνοϊού δεν ολοκληρώθηκε στη SL2 και τη FL, ενώ η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος θα είναι η «Nike Magia Elite» (ένθετη ΦΩΤΟ).

Η ανακοίνωση των αποφάσεων από τη διοργανώτρια αναφέρει τα ακόλουθα: «Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.  

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Μοιραστείτε το: