23/10/2020
Ομάδες | Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 - 15:06

Ενισχύθηκε με Γκαϊάο η Επισκοπή

Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ

Τις μεταγραφές συνεχίζει η Επισκοπή εν όψει της συμμετοχής της στη FootballLeague.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάμπιο Γκαϊάο, την Τετάρτη (14/10).

Πρόκειται για έναν 23χρονο Πορτογάλο στόπερ, ο οποίος ήδη προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα των Κρητικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Φάμπιο Γκάϊάο. Πρόκειται για έναν Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό ύψους 1.86μ. ο οποίος είναι 23 ετών (έχει γεννηθεί στην πόλη Αμόρα στις 20 Μαΐου του 1997).

Ο Φάμπιο (ο δεύτερος στην ομάδα μας μετά τον Μαρτίνς) είναι δεξιοπόδαρος και έπειτα τις πολύ καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και προσωπικά με τον πρόεδρό μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη.

Ο Φάμπιο Γκαϊάο πρωτόπαιξε στην ομάδα της πόλης του, την Αμόρα και λίγο μετά αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Τσάβες το 2016. Ακολούθως πήρε μεταγραφή στην Σόφια Φάρμερ (Βόρεια Ιρλανδία). Τον Ιούνιο του 2017 επέστρεψε στην Αμόρα και το Ιούνιο του 2018 πήρε μεταγραφή στην Ιαν Κορασένς. Έξι μήνες μετά «μετακόμισε στην Γκαφετένσε και τον Ιούνιο του 2019 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ολέιρους. Τον περασμένο Ιανουάριο άλλαξε εκ νέου ομάδα για να αγωνιστεί στην Φαμπρίλ Βαρέιρο.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Γκαϊάο: «Καλή ομάδα, καλοί ποδοσφαιριστές»

Χαμογελαστός και με θέληση να πετύχει μέσα από την ομάδα, ο 23χρονος Πορτογάλος ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: «Η ομάδα είναι πολύ καλή κι όπως έχω παρατηρήσει, έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας. Είναι πολύ ενδιαφέρον να έρχομαι σε μια νέα χώρα, σε μια νέα ομάδα.  Θέλω να μάθω, θέλω να παίξω, θέλω να πετύχω και ‘γω και η ομάδα μου».

Μοιραστείτε το: