23/10/2020
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 - 11:38

Παρελθόν από τη Λαμία ο Φαράντος

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον 54χρονο υπεύθυνο σκάουτινγκ

Την λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Φαράντο ανακοίνωσε η Λαμία, το βράδυ της Τετάρτης (7/10), λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών λόγων του πρώην πλέον υπεύθυνου σκάουτινγκ της ομάδας της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτρη Φαράντο. Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική».

Στο μεταξύ, ο ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα της Λαμίας, μέσω Facebοok, την Τετάρτη (7/10), τονίζοντας ότι σε λίγο καιρό η ομάδα θα επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, τον μεγαλομέτοχο κ. Παπαιωάννου Πανουργιά τους άμεσους και καθημερινούς συνεργάτες κ. Συρογιάννη και κ. Τσικνή, το ιατρικό προσωπικό με επικεφαλής τον κ. Χολέβα, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές ,τους προπονητές που συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας. Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν να συνεχιστεί αυτή η 14μηνη συνεργασία. Είμαι πεπεισμένος ότι σε λίγο καιρό η ομάδα θα επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Σας ευχαριστώ όλους».

Μοιραστείτε το: