30/11/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 - 17:06

Πανιώνιος: Επιστροφή στις… ρίζες για Γιάννη Κοντοέ

Ο 34χρονος μπακ θα βοηθήσει τον Ιστορικό στη Γ’ Εθνική

Πολύ σημαντική κίνηση και με έντονο συναισθηματισμό… Ο λόγος για τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος επιστρέφει στον Πανιώνιο για να τον βοηθήσει στα δύσκολα της Γ’ Εθνικής.

Ο 34χρονος μπακ, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρουμανία γυρίζει στους «κυανέρυθρους», όπου είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και έπαιξε από το 2007 έως το 2011!

Ο ίδιος ο έμπειρος άσος μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ήταν ιδιαιτέρως ενωτικός!

Η σχετική ανακοίνωση του Ιστορικού την Παρασκευή (2/10) αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο. Ο έμπειρος παίκτης μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση δήλωσε:

"Σε αυτή τη δύσκολη ιστορικά για τον σύλλογο στιγμή, θεώρησα χρέος μου να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να μας στενοχώρησε στο παρελθόν και ενωμένοι να διατηρήσουμε τη σπίθα και να ξαναδώσουμε χαρά και περηφάνια στο κόσμο μας, που θα είναι σίγουρα δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή τη πρωτόγνωρη, δύσκολη αλλά και υγιή προσπάθεια που γίνεται από όλους!"».

Μοιραστείτε το: